Nu delar vi ut 100 miljoner!

2019 var ett bra år. Därför kan vi dela ut återbäring på sammanlagt 100 miljoner kronor till våra försäkringskunder! Pengarna betalas ut i mitten av november. 

Så fungerar återbäring

Vi är ett kundägt bolag. Det innebär att när det går bra för oss kan vi betala ut återbäring till våra försäkringskunder. Du som har en sakförsäkring, till exempel en bil- eller hemförsäkring, hos oss har möjlighet att få tillbaka en del av din försäkringspremie. Dina inbetalade premier styr hur mycket du får tillbaka.

Återbäringsbeskedet skickades ut via posten efter sommaren. Där kan du läsa mer om hur mycket just du får i återbäring. Pengarna delas ut i mitten av november och om du inte har registrerat ditt bankkonto hos oss får du en utbetalningsavi.

Har du frågor om återbäringen? Kontakta oss gärna på 0521-27 32 70 eller på aterbaring@lansforsakringar.se.

Vanliga frågor och svar om återbäring

 • Försäkringar

  När vi har lyckats skapa ett positivt resultat utöver det som behöver återinvesteras för att utveckla vår verksamhet, kan vi ge återbäring till våra kunder – som också är våra ägare. Att våra kunder och ägare får återbäring är en del av hur det fungerar i vårt lokalt kundägda bolag. Återbäring är i praktiken en återbetalning av premien som man betalar för sina sakförsäkringar.


  Hjälpte det här svaret dig? 123 av 168 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Ditt Länsförsäkringsbolags styrelse väljer varje år om man ska ge återbäring till dig som är kund och hur stor återbäringen i så fall ska bli.


  Hjälpte det här svaret dig? 140 av 188 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  För att få återbäring måste du ha haft minst en gällande sakförsäkring i ett länsförsäkringsbolag som valt att ge återbäring. Det kan vara en fordons-, hem-, och djurförsäkring, men inte pensions-, liv eller sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 409 av 516 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Vi kommer att dela ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 396 av 519 har fått hjälp av svaret