Välkommen att jobba hos oss

Nyfiken på Länsförsäkringar?

Vi söker ofta medarbetare till något av våra fem kontor. Om du inte hittar det jobb du söker just nu är du välkommen med din spontanansökan.

Se våra lediga jobb

Här hittar du alla lediga jobb hos oss just nu.

  • En av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare
  • Vi finns över hela landet
  • Vi ägs av våra kunder

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.


Att jobba på Länsförsäkringar

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Vi är 23 självständiga bolag, utspridda över hela Sverige. I Stockholm finns dessutom utvecklings- och servicebolaget Länsförsäkringar AB, som de 23 bolagen äger tillsammans.

I Länsförsäkringsgruppen finns 6 400 medarbetare som jobbar för att våra 4 miljoner kunder inom bank, försäkring och pension ska få den allra bästa kundupplevelsen samtidigt som vi har kul på jobbet.

Att jobba på Länsförsäkringar AB

Utvecklas med Länsförsäkringar

En av fördelarna med att vara en stor företagsgrupp som Länsförsäkringar är att det finns möjlighet att byta jobb på jobbet. Du kan byta jobb inom det lokala länsförsäkringsbolaget eller inom länsförsäkringsgruppen. Det gör att du som medarbetare kan växa i olika roller och fortsätta utvecklas.

Utbildning går hand i hand med utveckling och vi har ett flertal internutbildningar inom bland annat affär, bank och ledarskap.

Viktigt för oss

För att vi ska kunna göra det bästa för våra kunder är det viktigt att våra medarbetare mår bra på jobbet.

Hälsa

Vi värderar hälsa högt och är måna om hur varje medarbetare mår fysiskt och psykiskt. Vi vet att balans mellan jobb och fritid är viktigt för att må bra. Som arbetsgivare tar vi ansvar för det.

Mångfald

För oss är mångfald allt som gör oss olika och unika. Precis som att vi har mångfald bland våra kunder behöver vi ha det bland våra medarbetare.

Hållbarhet

Vi tänker långsiktigt och utmanar oss själva ständigt för att hållbarhet ska genomsyra hela vår verksamhet.