Blekingebank växer mest i Sverige

Enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex) har Länsförsäkringar Bank årets mest nöjda Privat- och Företagskunder i Sverige.

Kjell-Arne Brännlund (bankchef) och Jens Listerö (vd)

Nationellt är man den snabbaste växande banken och Blekinge är den del som växer mest av alla. Vd Jens Listerö förklarar varför:

– Vi finns lokalt och är Blekingebornas egna bank. Besluten fattas av oss vilket snabbar på ärendena. Att vi har lokala kontor i alla kommuner, medan många andra banker väljer att stänga, är också en faktor.

Jens Listerö förklarar även tillväxten med att banken satsar på den digitala utvecklingen.

– Vi har redan idag en prisvinnande app som är suverän och vi jobbar mycket med digitala tjänster, fortsätter Jens Listerö. Vi tynger inte heller verksamheten med kontanthantering som kostar mycket.

På företagssidan växer banken också, men inte i samma takt.

– Många företag i Blekinge är försäkringskunder hos oss och ändå är det först nu de börjar se vår bank som ett alternativ trots att vi faktiskt funnits i 22 år. Det beror på att vi har satsat mer och anställt fler medarbetare inom företagsmarknaden, säger Kjell-Arne Brännlund, bankchef.

Läs mer och bli en nöjd bankkund, du också!

Kontakta oss gärna

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätning visar att Länsförsäkringar Bank har landets mest nöjda privat- och företagskunder. När kundnöjdhet rankas får Länsförsäkringar betyget 76,9 respektive 69,6. Branschgenomsnittet är drygt 65.

Se alla nyheter