Utmärkelser

Vi har fått pris för vår app och är branschbäst på hållbarhet. Läs om våra utmärkelser.

Stolta och glada

Anledningen till de goda betygen tror vi är vårt arbete med att förstå vad kunderna behöver och i vilka kanaler de behöver det. Vi finns på plats överallt i landet vilket ger oss lokalkännedom – vi brukar säga att vi bor på samma gata som våra kunder.

Men bra kan alltid bli bättre och vi siktar på ännu nöjdare kunder vid nästa SKI-mätning. Fram till dess – stort tack för förtroendet!

Läs mer om resultatet hos Svenskt kvalitetsindex

Vi har Sveriges bästa mobilapp 2019

Vi har har fått pris för bästa app 2019 av Web Service Award. Besökarna av appen upplever den som lättanvänd, funktionell och hela tiden i framkant utifrån användarens behov. 

Vi kommer fortsätta att prioritera efter våra kunders feedback och behov. Mer än hälften av kunderna föredrar att göra sina bankärenden i mobilen och tjänster som snabbsaldo och att kunna spärra sina bank- och kreditkort tillfälligt är funktioner som vi ser att våra användare uppskattar.

Se vad du kan göra i appen

Om Web Service Award

Web Service Index undersöker digitala kanaler hos företag över hela Sverige och genomför också den största kundundersökningen på området. Detta kombinerat avgör vilka som blir pristagarna i Web Service Award.

Sveriges bästa fondbolag 2019

Denna utmärkelse delades nyligen ut av det globala fondanalysföretaget Morningstar och är ett fint kvitto på att våra erbjudanden och fonder skapar värde för dig som kund.

Valet föll på Länsförsäkringar i stark konkurrens med alla fondbolag på den svenska marknaden, såväl inhemska som internationella. Motiveringen lyder:

”Ett stort sortiment fonder med medelvärden som varje år de senaste tio åren varit bättre än respektive kategorisnitt, plus att förvaltarna generellt hållit igen på risktagandet, gör att Morningstar utser Länsförsäkringar till Sveriges bästa fondföretag.”