Vår hemförsäkring

Enklare att förstå, tryggare att leva med.

Vi har förenklat vår hemförsäkring. I den har vi bakat ihop vår trygga grundförsäkring med de vanligaste tilläggen som man tidigare kunde komplettera med. Enklare att förstå och tryggare att leva med. 

För dig som kund innebär det här att du får:

 • Bästa möjliga skydd
  I vår hemförsäkring ingår tillvalen "utökat reseskydd", "allrisk lösöre" och, om du bor i villa, även "allrisk byggnad". Du slipper alltså fundera över vad som ingår. Med vår hemförsäkring kan du känna dig trygg med att du alltid har bästa möjliga skydd, vad som än händer. 
 • Mer för pengarna
  Vår hemförsäkringen blir enklare och tryggare för dig som kund. De nya förbättrade villkoren kan efter 1 januari 2016 innebära förändring av din premie, beroende på hur många tillval du hade på din hemförsäkring. Hur din premie påverkas kan du se i ditt försäkringsbrev
 • Trygghet från första dagen
  Villkoren i vår försäkring började gälla den 1 januari 2016, oavsett när på året du har din årsförfallodag. Vi vill inte krångla till det.
   

Vilka produkter innefattas av vår hemförsäkring?

Före 1 januari 2016 hade vi fyra olika typer av boendeförsäkringar, men som nu täcks inom ramen för vår hemförsäkring. Klicka på rubriken här nedan för att försäkra ditt hem.

 

Har du frågor?

Kontakta oss på telefon 026-14 75 00 eller skicka ett mejl till oss på info@LFgavleborg.se så kontaktar vi dig.