"Bygd" - magasinet för alla gävleborgare!


Vårt kundmagasin handlar om alla som bor och verkar här i Gästrikland och Hälsingland. Företag och privatpersoner. I städer och byar. Unga och gamla. Nyinflyttade och de som bott här i generationer. Tillsammans skapar vi det Gävleborg vi lever i.

Läs senaste numret

Årets första nummer kom ut vecka 17. Där kan du som vanligt hitta spännande historier, berättelser och öden från människor och företag som bor och verkar i vårt län. Följ med fotografen och seglaren Lasse Halvarsson som är på upptäckfärd bland kända och okända pärlor efter vår vackra kust, läs om ungdomarna som kommer från Indien, Finland, Kina som älskar Sandviken, träffa Stina som bytte karriär, möt Tina och känn hennes engagemang för den 100-åriga klädbutiken, lyssna på vad Anna Norlén har att berätta om den viktiga kampanjen ”Stopp Min Kropp”, ta del av intrycken från några inflyttare – som ser Gävleborg som rätt plats att fortsätta sina liv i, och lär dig mer om de där gamla stenarna som står efter våra landsvägar - F.A.U. Cronstedt. 1785? Vad betyder det, och vem är den där Cronstedt egentligen.

Ja allt detta och mycket mer i vårt senaste nummer av Bygd!

Trevlig läsning!

Bygd-01-2021.jpg

Och du...

Har du tips och tankar om innehåll i kommande nummer? Skriv några rader till oss och berätta: kommunikation@LFgavleborg.se

Och självklart kan du höra av dig till oss och beställa ett eget exemplar om du inte redan har fått magasinet i brevlådan.


Länsförsäkringar Gävleborg