Jobba hos Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började. Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet.

Att våra kunder är våra ägare gör större skillnad än du tror. Hos oss vet du vem du arbetar för, och varför. I en platt organisation, där din röst hörs och gör skillnad, skapas en unik närhet till både kunder, kollegor och arbetsledning. Så ser det inte ut hos alla arbetsgivare.

Vi tror på din personliga tillväxt. Du är en del av vår.

Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak – och ett nationellt nätverk av 23 kundägda länsförsäkringsbolag i ryggen – vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö. I en omväxlande och kreativ yrkesroll växer och utvecklas även du. Det gör inte bara ditt jobb meningsfullt och roligt. Det gör dig också väldigt duktig på det du gör.

Se våra lediga jobb

Skicka intresseanmälan

Vi bryr oss. På riktigt.

Din nyfikenhet, just det du brinner för, får ta plats i en organisation som drivs av ett lokalt, engagerat och självständigt beslutsfattande. Du påverkar konkret ett hållbarhetsarbete som sträcker sig långt utanför det självklara. Vi tar ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt samhällsansvar. Det gör vi genom att genom att sprida kompetens och kunskap.

Mångfald & hälsa

Vi är övertygade om att olikheter gynnar nytänkande och leder till bättre resultat. För att åstadkomma en större etnisk mångfald arbetar vi med fördomsfri rekrytering. 

Vi värderar hälsa högt och är måna om hur varje medarbetare mår fysiskt och psykiskt. Vi vet att balans melllan jobb och fritid är viktigt för att må bra. Som arbetsgivare tar vi ansvar för det.

Några av dina förmåner

  • Sjukvårdsförsäkring
  • Friskvårdsbidrag
  • Hälsofrämjande aktiviteter
  • Bank- och försäkringsförmåner