Kundinflytande

Som kund är du också delägare. Hur hänger det ihop? Är du kund hos Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är du också delägare. Vårt mål är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan att erbjuda prisvärda produkter och hög service. Blir det pengar över, går de till dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring eller sänkta priser.

Som kund är du också delägare. Hur hänger det ihop?

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är ett ömsesidigt bolag. Det innebär att du som kund har möjlighet att välja, eller bli vald till, din församlings representant i bolaget. En fullmäktigeledamot.

Fullmäktige väljer sedan företrädare i form av styrelseledamöter och styrelsen tillsätter en verkställande direktör som i sin tur anställer personal.

Så går det till. Det är, som du ser, du som kund som bestämmer. Är du intresserad av att bli en fullmäktigeledamot i Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad? Kontakta i så fall oss.

Trygga Tillsammans - en närproducerad tidning från Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Sedan 2018 delas vår tidning ut till alla hushåll i vår del av Skåne, över 83 000 hushåll. I tidningen kan du bland annat läsa om våra kunder, vårt engagemang i det lokala näringslivet, föreningar i bygden, hur vi samarbetar med ungdomar och om vårt skadeförbyggande hållbarhetsarbete.

För dig som ännu inte upptäckt Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är tidningen ett bra tillfälle att lära känna oss.

Här läser du tidningen digitalt

Tidningen Trygga Tillsammans