Boka en personlig försäkringsgenomgång

Vill du ha en personlig försäkringsgenomgång? Vi vill att du ska känna dig trygg i din vardag och att du har rätt försäkringsskydd. Ett bra sätt att få koll på dina försäkringar är att ha en personlig försäkringsgenomgång. Vi hjälper dig gärna.

Har du flyttat, blivit sambo eller fått barn? Kanske kör du mer bil nu än tidigare? Har du rätt skydd om olyckan är framme? Eller vill du bara vara helt säker på att du har rätt försäkringar och få en bättre överblick? 

Få full koll på 15 minuter

När din livssituation förändras så gör också ditt försäkringsbehov det. Vi hjälper dig gärna att gå igenom dina försäkringar så att du får en bra överblick.

Under genomgången går vi igenom vilka försäkringar du har och säkerställer att du har ett bra skydd utifrån dina behov och din livssituation. Under samtalet går vi igenom tre områden:

  • Person och familj
  • Boende och fritid
  • Fordon

Försäkringsgenomgången tar cirka 15 minuter och görs på telefon. Välj en dag och tid som passar dig så kontaktar en av våra försäkringsrådgivare dig. Det är givetvis gratis och du förbinder dig inte till något. 

Vill du bli kontaktad?

Vill du inte vänta? Ring oss gärna på 031-63 80 00

Sammanfattning
Namn
Namn
E-post
E-post
Telefonnummer
Telefonnummer
Meddelande
Meddelande
Välj datum (Obs! Gäller endast måndag-torsdag)
Välj datum (Obs! Gäller endast måndag-torsdag)
Välj tid
Välj tid

Godkänn dina uppgifter

Personuppgifter

De personuppgifter du fyller i används bara för att kunna kontakta dig gällande erbjudandet om personlig försäkringsgenomgång.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.