Hej student!

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Studentlivet ska hålla.

Den bästa olyckan är den som inte händer alls. Genom att arbeta skadeförebyggande ser vi till att färre olyckor inträffar och ju färre skadedrabbade kunder desto mer återbäring kan vi dela ut. Välkommen till ett studentliv som håller.

När det är dags att flytta hemifrån behöver man ha en egen försäkring för sitt hem och sina saker, eftersom föräldrarnas försäkring inte gäller. Vår förmånliga studentförsäkring för dig som studerar, innehåller allt du behöver för en trygg och enkel vardag. Det ingår också ett skydd vid utlandsresor och om olyckan skulle vara framme. Försäkra ditt hem, dina saker och dig själv. Och få stenkoll på ekonomin. Ring 031-63 80 00 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Dina saker ska hålla.

Hemförsäkring Student. Från 80 kr/mån.

Hemförsäkring som täcker skador på möbler och saker– både i och utanför din bostad.

Mer om hemförsäkringen

Bank Student

Gratis VISA-kort hos Sveriges bästa bank

Välkommen till Sveriges bästa bank. Som dessutom har den bästa bank-appen och Internetbanken. Allt enligt våra kunder.

Läs mer om vår app

Du ska hålla.

Olycksfallsförsäkring. Från 51 kr/månad.

Våra saker är vi rädda om och försäkrar, men ofta glömmer vi att skydda oss själva. Den här försäkringen hjälper till om du råkar ut för en olycka.

 

Vad gör vi med informationen?
Informationen som du anger kommer att användas i syfte att kontakta dig om studentförsäkring. Informationen raderas därefter enligt våra gallringsrutiner.

De personuppgifter som vi samlar in om dig i samband med studentförsäkring behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan alltid få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och hur du använder dina rättigheter. Personuppgiftsansvarig är Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. Personuppgifterna behandlas i enlighet med informationen ”Behandling av personuppgifter” som du hittar på vår webbplats lansforsakringar.se/personuppgifter.