­

Vill du vara en del av något större?


När många tänker att ensam är stark, tänker vi istället tvärtom. Hos oss på Länsförsäkringar är vi måna om att jobba och stärka varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Dessutom bidrar ditt arbete till något större, då vi tillsammans utvecklar det samhälle som finns runt omkring oss – både långsiktigt och förebyggande. På så sätt kan du vara med och tillföra ett varaktigt värde som går utanför ditt eget arbete.

För dig som jobbar hos oss blir detta engagemang en del av din vardag – att varje dag bidra till något större och vara en del av ett företag som står närmast sina kunder.

  1. Arbetsplatser över hela landet

  2. Kompetensutveckling för alla

  3. Balans mellan jobb och fritid

Jobba hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

192706_BjorkbackeFoto_LF_Bommen_6072.jpg

Vi ägs av våra kunder och har kontor i hela Göteborg och Bohuslän, ett område som vi gillar skarpt. Som kundägda är det dessutom naturligt för oss att driva ett långsiktigt hållbarhetsarbete där våra kunder tillika ägare bor. Vi tar ansvar för att bidra till ett schysstare samhällsklimat genom hållbara satsningar för vår miljö, vårt samhälle och vår ekonomi. Allt vi gör går ut på att skapa trygghet åt människor. För att vi ska kunna erbjuda det behöver vi skickliga medarbetare som kan förmedla vår bredd av ekonomisk trygghet. Är du vår nästa trygghetsskapare?


Nyfiken på våra lokala samhällsengagemang?

Läs mer om dem här