Länsförsäkringar Gotland har en egen Skadedjursservice

Om du har din villa eller fritidshus försäkrad hos oss så ingår skadedjursskydd. Du som kund kan vända dig direkt till oss om du får besök av besvärande skadedjur.

Skadedjur.jpg

Vår kundservice i Visby samordnar våra egna skadedjurstekniker. De arbetar över hela ön – året runt. Detta gör att du får en enklare, snabbare och bättre service.

Du kan göra en hel del själv!

Att upptäcka objudna gäster i sitt hem är obehagligt. Det finns oftast flera saker du själv kan göra innan du kontaktar oss. För att underlätta har vi delat in de vanligaste skadedjuren i tre grupper, flygande insekter, krypande insekter, möss och råttor.
Läs mer om olika skadedjur och våra råd kring vad du själv kan göra om du stöter på dessa i ditt hem.

Om du inte blir av med djuren kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Om du inte blir av med skadedjuren eller har några frågor kring vår skadedjursservice kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Du som är kund hos Länsförsäkringar Gotland kan ringa oss på 0498-28 18 50. Du kan även kontakta vår skadedjursservice via formuläret längst ner på sidan.

Är du kund i ett annat Länsförsäkringsbolag ska du kontakta ditt bolag för information om var du ska vända dig.

Bor du i hyreslägenhet eller bostadsrätt ska du i första hand kontakta hyresvärden eller alternativt bostadsrättsföreningen som ibland har egna rutiner för anmälan.

Skadedjursskydd mot råttor och möss på din gård

Du som är lantbrukare kan dessutom teckna ett förebyggande skadedjursskydd mot råttor och möss med dokumenterade och regelbundna besök, rådgivning och akuta saneringar. Detta är ett tillägg i din försäkring och priset är mycket förmånligt.

Du får även länsbonus på premien om du uppfyller de kraven.
Läs mer om länsbonus här

 

Kontaktformulär för skadedjursservice

Har du drabbats av skadedjur i din fastighet som du inte själv blir av med?
Slå oss en signal på 0498-28 18 50 eller fyll i formuläret nedan:

Uppgifter om den som är drabbad av skadedjur

Tillåtna filtyper: .jpg, .jpeg, .gif, .png, .svg, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx

Notera att detta formulär enbart kan användas av kunder i Länsförsäkringar Gotland. Bor du i hyreslägenhet eller bostadsrätt ska du i första hand kontakta hyresvärden eller din bostadsrättsförening, som ibland har egna rutiner för anmälan.