Nu delar vi ut 130 miljoner kronor till våra ägare!


Vi är ett kundägt bolag. Det innebär att vi delar med oss av vår vinst när det går bra för oss. Som i år då våra försäkringskunder får dela på 130 miljoner kronor! 

Som kund är du delägare

Vi är ett kundägt bolag. Det betyder att våra försäkringstagare äger oss – och att vår vinst är deras vinst. Vi använder en del av pengarna till projekt och insatser som gör Halland både tryggare och roligare, och en annan del återbetalas direkt till våra ägare. 

Upp till 20 % samlingsrabatt

Som kund hos oss kan du samla hela din vardagsekonomi med bank och försäkring på ett och samma ställe. När du samlar mer hos oss får du mer tillbaka. Som Guldkund får du 20 procent samlingsrabatt på hushållets försäkringar och en rad fina förmåner.

Läs mer om Guldkund

Frågor och svar om återbäring

Under september/oktober får berörda kunder information om hur mycket de kommer att få tillbaka och här kan du få svar på flera av de vanligaste frågorna om återbärigen.

Vanliga frågor och svar

Vill du veta mer?


Varje år bidrar vi till att bygga ett roligare, tryggare och bättre Halland, i stort och smått. Vi har till exempel arrangerat första hjälpen-kurser, bidragit till miljöprojekt och stöttat idrottsföreningar. Vad tycker du att vi ska göra nu?

   


Länsförsäkringar Halland