Ditt lokala länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar Hallands årsredovisning

Årsredovisning 2018

På denna sida publicerar vi alla våra senaste årsredovisningar. Om du saknar någon är du välkommen att kontakta oss så skickar vi den till dig.

Lönsamhet,långsiktighet och kundnöjdhet. Därför vinner vi i längden.

”Länsförsäkringar Halland har en trygg tillväxt och ett stabilt resultat. När vi summerar 2018 toppar Länsförsäkringar dessutom Svenskt Kvalitetsindex årliga kundundersökning i sex kategorier: Bolån, Försäkring Privat, Försäkring Företag, Bank Privat, Privat Pension och Fastighetsförmedling. Det är ett fantastiskt fint kvitto från våra kunder.”

Med dessa ord inleder bolagets vd Christian Bille sin tillbakablick på 2018.
Klicka på länken nedan för att ta del av Årsredovisningen 2018.

Läs hela årsredovisningen

Åsredovisningar från tidigare år

Länsförsäkringar Hallands rapport om solvens och finansiell ställning

Rapport om solvens och finansiell ställning (SFCR) 2018

Läs rapporten här

SFCR rapporter från tidigare år

SFCR rapport för 2017

SFCR rapport för 2016 

Om Länsförsäkringar Halland

Vår lokala närvaro är vår styrka

Det lokala bolaget nära dig

Vi som jobbar på Länsförsäkringar Halland bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta. Kanske är det därför som Länsförsäkringar år efter år, enligt flera olika undersökningar har nöjda kunder.

Du äger oss

Är du kund hos Länsförsäkringar Halland är du också delägare. Vårt mål är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan att erbjuda prisvärda produkter och hög servicegrad. Efter avsättning till nödvändiga investeringar och en långsiktig ekonomisk uthållighet, återgår överskottet till kunderna i form av lägre premie, förmånskundsrabatt eller återbäring.

Läs mer om Länsförsäkringar Halland

Hållbarhet

Frågor om ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet har för Länsförsäkringar alltid varit mer en naturlig del av verksamheten än en vald strategi. 23 kundägda bolag som gemensamt äger Länsförsäkringar AB – hela verksamheten med enda syfte att skapa trygghet för kunder och ägare.

Läs mer om länsförsäkringsgruppens och ditt lokala länsförsäkringsbolags hållbarhetsarbete