Din lokala bank

Välkommen till oss i Jämtland! Som bankkund hos Länsförsäkringar Jämtland får du en fullsortimentsbank som har allt du behöver som bankkund. Självklart ger vi dig personlig rådgivning. Du hanterar enkelt din ekonomi var och när du vill och vi finns på plats i Jämtlands län när du behöver oss. Din lokala och kundägda bank! För de flesta banker är ägarnas bästa och kundernas bästa två olika saker. För oss är det exakt samma sak. Välkommen till en kundägd bank! Ansök om att bli bankkund så får du ett privatkonto, ett bankkort och tillgång till våra digitala tjänster. Bli bankkund

Att byta bank

Vi tar hand om allt det praktiska

Det är enkelt att byta bank. Vi kontaktar dig för ett möte då vi tillsammans går igenom dina behov och vad ditt bankbyte innebär. Vi tar kontakt med din nuvarande bank, och genomför de åtgärder som vi kommit överens om.

Ja, jag vill byta bank

Guldkund

Låt oss ta hand om din trygghet

Det är både tryggt och enkelt att ha hela sin ekonomi samlad på samma ställe och dessutom är det lönsamt. Ju mer du samlar hos oss, desto mer tjänar du.

Läs mer om Guldkund

 

"Hos oss får du snabb, bra och nära service. Vi har alla banktjänster som du behöver för en bekväm och trygg vardag."

Våra kontor i Östersund och Åre har öppet alla vardagar mellan klockan 10-17. Har du enklare bankärenden hjälper vi dig gärna direkt i vår kundentré eller via telefon. Om du behöver rådgivning ringer du oss och bokar ett möte.

Snabbguide - Spara och placera

Vad sparar du till?
Länskonto

På det här kontot växer pengarna tryggt. När du har 50 000 kronor på kontot får du dessutom en högre ränta på hela beloppet.

Mer om Länskontot

När är du född?
När vill du uppfylla din dröm?
När vill du ta ut pengarna?

Snabbguide - Bolån

Vad behöver du låna till?
Köpa bostad
Utöka bolån

Funderar du på att renovera eller bygga till din bostad? Räkna ut hur mycket du kan låna och vad det kostar. Välj "Låna på befintlig bostad" på nästa sida.

Räkna på ditt lån

Flytta ditt bolån till oss

Funderar du på att flytta ditt bolån till oss?

Allt du behöver veta om bolåneräntor.
Våra bolåneräntor

Fyll i en ansökan, så kontaktar vi dig senare och hjälper dig hela vägen.

Ansök här