Rådgivaren – skräddarsydd app för din verksamhet

Rådgivaren är appen som hjälper dig att känna dig trygg så att du och din verksamhet är redo för allt som kan inträffa. Med Rådgivaren är det nu ännu enklare för dig som driver företag och eller bor och verkar på landsbygden att snabbt komma i kontakt med våra lokala rådgivare och specialister inom försäkring, bank och pension. Med Rådgivaren finns våra rådgivare med dig direkt i fickan!

Ditt trygghetsteam i fickan, relevanta nyheter - allt på ett ställe i vår lokala app Rådgivaren.

Här kan du ladda ner appen

Tillsammans skapar vi trygghet

Försäkringar är ofta omfattande och kan vara svåra att sätta sig in i. Som företagare är det heller inte lätt att hålla koll på om behovet av skydd och försäkringar påverkas när verksamheten förändras.

Vi hjälper dig att hålla dig uppdaterad på vad som gäller och ger dig tips och råd om hur du kan undvika onödiga risker. Med rätt försäkringsskydd kan du känna dig trygg om en skada inträffar.

I appen har vi samlat allt på ett ställe. Du kan enkelt utföra ärenden direkt i appen eller få hjälp av din rådgivare, utan att behöva hålla koll på några öppettider.

Trygghetsteam

Våra rådgivare finns som snabbval i appen så att du enkelt kan samla ditt ”Trygghetsteam” som behövs för att hålla koll på din verksamhet. Med några enkla knapptryckningar på mobilen kan du kontakta eller boka möte med din rådgivare.

Insatser för att förebygga skada

Varje insats för att slippa en brand eller ett inbrott är värd att göra. Vi har laddat appen med olika typer av insatser som du kan tillämpa direkt i din verksamhet. Se din process och få trygghetspoäng för varje insats du gör. Starta redan idag och låt oss vägleda dig mot en tryggare vardag.

Nyheter

Stort och smått, lokalt och nära, branschspecifikt eller intresseväckare. Här hittar du nyheter som riktar sig till din verksamhet, din geografi eller din personlighet. Vi ger dig det senaste om vad våra kunder frågar efter för tillfället och var gärna med och tyck till om innehållet du också.

Vi sparar ingen data om dig eller ditt företag. All data sparas lokalt på din telefon och kan inte nås av någon annan än dig.