Återbäring

Vi är starka tillsammans – därför kan vi de år det går bra för oss ge tillbaka miljoner i återbäring till våra ägare i Jönköpings län. Det är ni kunder som äger Länsförsäkringar. Därför är det självklart för oss att det överskott vi gör i verksamheten går tillbaka till er kunder.

Det lönar sig att jobba tillsammans.

Du vill väl vara med och dela på miljonerna?

Det finns många fördelar med att vara kund hos Länsförsäkringar Jönköping. En av dessa är att när du köper en sakförsäkring* hos oss blir du också delägare i bolaget. Eftersom det är ni kunder som äger Länsförsäkringar innebär det att ni är med och delar på överskottet de år vi går med vinst. Senast handlade det om totalt 100 miljoner kronor.

Bli kund för att få del av återbäringen

Vill du också vara med och dela på återbäringen? 

Bli kund hos oss

Så fungerar återbäring

Du som har en sakförsäkring (till exempel en bil- eller hemförsäkring) hos oss har möjlighet att få tillbaka en del av kostnaden för försäkringen. Det du har betalat in för dina försäkringar ligger till grund för hur mycket pengar du får tillbaka.

Utbetalningen sker vanligen på hösten och sätts då in på det bankkonto som du har meddelat oss. 

* Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.

Uppdatera dina kontaktuppgifter och ditt återbäringskonto

Logga gärna in på Mina sidor och uppdatera dina kontaktuppgifter och återbäringskonto så att du inte missar något viktigt. Här kan du också skicka ett säkert meddelande till oss om du har några frågor gällande återbäringen. 

Så registrerar du ditt kontonummer:

 1. Logga in på Mina sidor (inte i appen) med BankID eller säkerhetsdosa. Om det är första gången du loggar in måste du godkänna villkoren för att komma vidare.

 2. Gå till Inställningar, som du hittar i den personliga menyn bredvid knappen "Logga ut".

 3. Välj Utbetalning och fyll i ditt kontonummer. Kom ihåg att spara dina ändringar.

 4. Passa även på att uppdatera dina kontaktuppgifter under Kontaktuppgifter.

Dina pengar - hit går de:

Vanliga frågor och svar om återbäring

 • Försäkringar

  För att få återbäring måste du ha haft minst en gällande sakförsäkring i ett länsförsäkringsbolag som valt att ge återbäring. Det kan vara en fordons-, hem-, och djurförsäkring, men inte pensions-, liv eller sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 416 av 524 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Vi kommer att dela ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 400 av 525 har fått hjälp av svaret