Återbäring 125 miljoner

De år det går bra för Länsförsäkringar Jönköping och det blir ett överskott i verksamheten, går en del av pengarna tillbaka till våra kunder i form av återbäring. För 2020 kommer vi att betala tillbaka hela 125 miljoner kronor, den högsta summan som någonsin har betalats tillbaka. Men för att ta del av återbäringen måste du registrera ditt kontonummer.

Registrera ditt konto för att ta del av pengarna!

Det finns många fördelar med att vara kund hos Länsförsäkringar Jönköping. En av dessa är att när du köper en sakförsäkring* hos oss blir du också delägare i bolaget. Eftersom det är ni kunder som äger Länsförsäkringar innebär det att ni är med och delar på överskottet de år vi går med vinst. Det här året kommer vi att dela ut 125 miljoner kronor! 

För att ta del av återbäringen måste du registrera ditt bankkonto på Mina sidor. Från och med i år är det inte möjligt att få återbäringen på en utbetalningsavi. Logga in och följ instruktionerna som finns längre ner på den här på sidan. 

För dig som är företagare

Är du företagare behöver du meddela oss ditt bankgironummer/bankkontonummer på något av följande vis:

Sista dag för registrering av kontonummer

Du kan registrera ditt kontonummer alternativt bankgironummer fram till och med den 1 oktober 2021. Återbetalningen sker i slutet av oktober.

*Du som har en sakförsäkring (till exempel en bil- eller hemförsäkring) hos oss har möjlighet att få tillbaka en del av din försäkringspremie. Dina inbetalade premier styr hur mycket du får tillbaka.

Information in english: We give back millions

Logga in på Mina sidor och registrera ditt kontonummer

Så registrerar du ditt kontonummer:

 1. Logga in på Mina sidor (inte i appen) med BankID eller säkerhetsdosa. Om det är första gången du loggar in måste du godkänna villkoren för att komma vidare.

 2. Gå till Inställningar, som du hittar i den personliga menyn bredvid knappen "Logga ut".

 3. Välj Utbetalning och fyll i ditt kontonummer. Kom ihåg att spara dina ändringar.

 4. Passa även på att uppdatera dina kontaktuppgifter under Kontaktuppgifter.

Dina pengar - hit går de:

Vanliga frågor och svar om återbäring

 • Försäkringar

  För att få återbäring måste du ha haft minst en gällande sakförsäkring i ett länsförsäkringsbolag som valt att ge återbäring. Det kan vara en fordons- eller hemförsäkring men inte djur-, pensions-, liv eller sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 48 av 54 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Vi kommer att dela ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte djur-, pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 8 av 8 har fått hjälp av svaret