Välkommen att jobba med oss

Bli en del av en ledande bank- och försäkringsaktör, som också är en positiv kraft för hela Kalmar län.
På en arbetsplats där du får växa och utvecklas.
Tillsammans med trevliga, kompetenta kollegor.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Vill du finnas här för Kalmar län? Då finns vi här för dig

Länsförsäkringar Kalmar län är ett av de 23 lokala, självständiga och kundägda bolagen, som samverkar genom det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB med dotterbolag.

När du jobbar hos oss på Länsförsäkringar Kalmar län blir du omedelbart en del av en stark, positiv kraft i vårt lokalsamhälle. Den viktigaste resursen i vårt arbete är våra mer än 200 kompetenta medarbetare som alla bidrar till vårt mål att vara den ledande aktören inom bank och försäkring här i länet. Eftersom vi ägs av våra kunder har vi alltid våra 120 000 kunders långsiktiga bästa i åtanke.

Kom som du är, bli allt du kan vara

Länsförsäkringar Kalmar län är en arbetsplats där du får växa och utvecklas tillsammans med trevliga, kompetenta kollegor. Vi finns på våra kontor i Kalmar, Borgholm, Nybro, Emmaboda, Oskarshamn, Vimmerby och Västervik och erbjuder ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Länsförsäkringar bedriver även fastighetsförmedling och har fem bobutiker i Kalmar län.

Utvecklas med Länsförsäkringar

En av fördelarna med att vara en stor företagsgrupp som Länsförsäkringar är att det finns möjlighet att byta jobb på jobbet. Du kan byta jobb inom det lokala länsförsäkringsbolaget eller inom länsförsäkringsgruppen. Det gör att du som medarbetare kan växa i olika roller och fortsätta utvecklas.

Utbildning går hand i hand med utveckling och vi har ett flertal internutbildningar inom bland annat affär, bank och ledarskap.

Viktigt för oss på Länsförsäkringar Kalmar län

  • Eftersom vi är kundägda har vi våra kunders bästa som enda långsiktiga mål. Det ger en extra inspiration i arbetet.
  • Det gör också att vi alltid har ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare. Det är viktigt för oss att du mår bra, trivs och utvecklas.
  • När du jobbar hos oss blir du en del av en stark positiv kraft som påverkar samhället där du bor.