­

Bli Förmånskund

Öka tryggheten och minska kostnaden med vårt bästa erbjudande
Samla dina försäkringar och banktjänster hos oss för en enklare och tryggare vardag.

Som Förmånskund kan du få upp till 20% rabatt på dina sakförsäkringar!

 

Förmånskund 5%

Du får 5% rabatt på hushållets sak­försäkringar om du eller ditt hushåll har boende­försäkring + en ytterligare sak­försäkring hos oss.

Rabatten gäller sedan för varje extra sak­försäkring du tecknar.

 

 

Förmånskund 10%

Du får 10% rabatt på hushållets sak­försäkringar om du eller ditt hushåll har boende­försäkring tillsammans med något av följande hos oss:

 • Minst 2 sakförsäkringar samlade hos oss.

 • Regelbundet sparande till Investerings­sparkonto (ISK)/ fond på minst 500 kronor per månad eller ett sparat kapital på minst 200 000 kronor, tillsammans med minst 1 sakförsäkring hos oss.

 • Ett aktivt privat- eller rörelsekonto* tillsammans med minst 1 sakförsäkring hos oss.

Förmånskund 15%

Du får 15% rabatt på hushållets sak­försäkringar om du eller ditt hushåll har boende­försäkring tillsammans med något av följande hos oss:

 • 1 sakförsäkring tillsammans med antingen ett regelbundet sparande till Investerings­sparkonto (ISK)/ fond på minst 500 kronor per månad eller ett sparat kapital på minst 200 000 kronor, 
  och ett aktivt privat- eller rörelsekonto*.

 • 2 sakförsäkringar tillsammans med antingen ett regelbundet sparande till Investerings­sparkonto (ISK)/ fond på minst 500 kronor per månad eller ett sparat kapital på minst 200 000 kronor, 
  eller ett aktivt privat- eller rörelsekonto*. 

Förmånskund 20%

Du får 20% rabatt på hushållets sak­försäkringar om du eller ditt hushåll har boende­försäkring tillsammans med följande hos oss:

 • Minst 2 sakförsäkringar tillsammans med antingen ett regelbundet sparande till Investerings­sparkonto (ISK)/ fond på minst 500 kronor per månad eller ett sparat kapital på minst 200 000 kronor, 
  och ett aktivt privat- eller rörelsekonto*. 

 

Vill du bli Förmånskund?

Det finstilta

Hushåll:

 • Boendet ska vara försäkrat i Länsförsäkring Kronoberg. För att ta del av förmånerna räcker det med att du omfattas av hushållets boendeförsäkring.

Bank:

 • *Någon i hushållet har ett privatkonto för lön eller pension, eller ett rörelsekonto i lantbruk för enskild näringsverksamhet som är kopplat till ett bank-/kreditkort hos oss. Bank-/kreditkortet används regelbundet.

Sparande

 • Hushållet sparar tillsammans minst 500 kronor i månaden eller har ett sparat kapital på minst 200 000 kronor hos oss. Det finns många sparandeformer** att välja på.

Extra förmån för personligt sparande

 • Den eller de i ditt hushåll som personligen uppfyller kraven på sparande och bank tillsammans med boendeförsäkring samt minst en sakförsäkring samlad hos oss får även ett gratis bankkort och tillgång till internetbank kostnadsfritt.

** Avtalspension och månadssparande på sparkonto omfattas inte.


Länsförsäkring Kronoberg