Alla konton för sparande

Börja spara direkt

Om du redan är kund hos oss kan du logga in och börja spara direkt.

Vill du börja spara hos oss?

Välkommen att höra av dig så hittar vi de bästa möjligheterna för dig.

Bästa fondbolag 2019

Länsförsäkringar Fondförvaltning är det kundägda fondbolaget som år efter år levererar en bra avkastning. Den fina historiken resulterade i att Länsförsäkringar Fondförvaltning utsågs till Sveriges bästa fondbolag 2019.

Läs mer om utmärkelsen

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Få ut mer av ditt sparande

Här hittar du kontotyper där du kan spara i olika typer av värdepapper. De skiljer sig från vanliga sparkonton i och med att kurserna kan stiga och sjunka. Risken ökar, men också möjligheten till en högre avkastning.

Investeringssparkonto

Ingen extra skatt när du flyttar mellan sparformer

Investeringssparkonton, ISK, är en flexibel sparmöjlighet för långsiktigt sparande  där du kan spara enkelt i aktier, fonder eller andra typer av värdepapper.

Kapitalförsäkring

Slipp deklarera uttag och kapitalvinstskatt

Sparande i kapitalförsäkring passar för dig som vill ha ett långsiktigt målsparande för dig eller dina närstående.

En sparform som är bra om du vill vara säker på att en viss person ska få ut pengar vid en viss tidpunkt.

Fondkonto

Det är enkelt att spara och hantera ditt sparande i fonder

På ett fondkonto sparar du i fonder. Det finns många olika typer av fonder att välja mellan och när du vill ta ut dina pengar säljer du fondandelar.

Aktiedepå

Köp och sälj aktier enkelt på internet

Med ett aktiedepåkonto får du enkelt en överblick och möjligheten att handla med aktier, obligationer och strukturerade placeringar. Pengar kopplade till ditt aktiedepåkonto finns alltid tillgängliga för handel och uttag.


Sparande utan risk

Sparkonto

Ett tryggt alternativ för dig som vill börja spara

Väljer du att spara i ett sparkonto är dina pengar lättåtkomliga. Det passar dig som vill månadsspara till något särskilt eller som en extra trygghet.

Fasträntekonto

Spara under bestämd tid med fast ränta

Fasträntekonto är till för dig som vill spara pengar under en förutbestämd tid, allt mellan tre månader till fem år. Räntan är fast under spartiden, vilket gör att du vet exakt hur mycket pengar du kommer att få. Minsta belopp att spara är 20 000 kronor.

Norrbottenkonto

För dig som vill spara långsiktigt och låta pengarna växa tryggt

Du kan välja mellan engångsinsättning eller månadssparande. Sparar du över 50 000 kronor så får du en högre ränta. Du kan göra ett fritt uttag per år.


Läs mer om aktier & fonder

Med ett sparande i aktier och fonder ökar du möjligheten för en större avkastning på placerade pengar. Med möjligheten till ökad avkastning ökar även risken.Vi erbjuder
en rad alternativ både för nybörjaren och den som vill vara aktiv i sina placeringar.

Aktier

Handla aktier med låg avgift

Aktiehandel passar dig som är beredd att ta en viss risk för möjligheten till högre avkastning. Hos oss kan du handla med svenska aktier och aktierelaterade värdepapper.

Fonder

Välj risknivå och delaktighet

Vi har olika alternativ för dig som vill placera i fonder. Du väljer hur länge och hur mycket du vill spara samt vilken risk du kan tänka dig, resten sköter våra fondförvaltare.