Spartips

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Planera din ekonomi. Om du har kontroll på det du spenderar och på det du sparar, har du större möjligheter att göra det du vill göra – i din vardag och på din semester. Här ger vi dig en vidd av tips, råd och rekommendationer kring hur du kan hitta nya sparformer med dina villkor som utgångspunkt. 


Aktuella spartipset

Sparnavigatorn hjälper dig med ditt sparande

Sparnavigatorn hjälper dig att nå dina drömmar. Skapa sparmål i vår app och få spartips på hur du ska spara för att nå dina mål. 

Det är dessutom roligt att spara med Sparnavigatorn. Du får kontinuerliga prognoser så att du kan följa ditt sparande över tid. Du slipper analysera och kan fokusera på ditt sparande.Tips och rekommendationer om hur du får ut det mesta av din ekonomi

Spartips för en bättre ekonomi

Vissa perioder i livet kan kännas tyngre rent ekonomiskt. Vår privatekonom Emma Persson ger dig smarta tips om hur du kan få en bättre vardagsekonomi.

Smarta spartips för bättre ekonomi 

Nå dina sparmål med Sparnavigatorn

Tjänsten Sparnavigatorn vägleder dig till ett effektivare, lättare och roligare sparande och du får hjälp att nå din dröm.

Roligt att spara med Sparnavigatorn

Så får du skatteåterbäringen att växa

Vår privatekonom Emma Persson ger dig tips om hur du kan få ut det mesta av din skatteåterbäring.

Få ut mer av din skatteåterbäring

Koll på ekonomin med Månadskollen

Vi har en jättesmart funktion i vår app som heter Månadskollen. Där får du en tydlig överblick över dina utgifter och insättningar.

Få koll med Månadskollen