Jobba hos Länsförsäkringar Östgöta

Vår vision och affärsidé

Vi ska
  • Erbjuda östgötarna den bästa kundupplevelsen inom bank, försäkring och fastighetsförmedling.
  • Privatmarknaden, lantbruksmarknaden och företagsmarknaden.
Så att
  • Vi har marknadens mest nöjda kunder.
  • Vi har en långsiktig tillväxt med lönsamhet.
  • Vi är den mest attraktiva arbetsgivaren.
  • Vi bidrar till ett tryggare Östergötland.

Våra värderingar

Våra värderingar är kompassen för hur vi agerar i vardagen – vägen för hur vi ska förhålla oss till varandra, till våra kunder och våra samarbetspartners. Med utgångspunkt i våra värderingar ska vi göra varandra bra och ta ett gemensamt ansvar för att driva och utveckla Länsförsäkringar Östgöta mot våra övergripande mål och vår vision; att skapa trygghet och möjligheter. Tillsammans har vi tagit fram våra värdeord.

  • Kundägda – Vi har kunderna som ägare och uppdragsgivare, det skapar stolthet och skiljer oss från andra. Vi känner ansvar och ett genuint engagemang för våra kunder och tillsammans arbetar vi för att skapa den bästa kundupplevelsen och vi strävar därför efter öppenhet och delaktighet.
  • Nära – Vi är tillgängliga för våra kunder och för varandra. Vi har en inkluderande syn på vår omgivning och i vårt förhållningssätt finns inget vi och dom, bara ett vi. Vi är östgötarnas bolag med en lokal förankring och närvaro som inga andra.
  • Engagerade – Vi gör det lilla extra för kunden och för varandra genom att aktivt lyssna och ställa frågor som gör att vi hittar alternativa förslag och lösningar. Vi tar oss tid för varandra, visar omtanke och gör varandra bra. Vi har en långsiktig syn på ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet.
  • Handlingskraftiga – För oss är det självklart att vara lösningsorienterade och arbeta tillsammans, för kundens och bolagets bästa. Vi tar alla ansvar för att driva bolaget framåt och välkomnar utveckling och nya initiativ. Ser vi en möjlighet till förbättring tar vi vara på den och agerar.

Goda utvecklingsmöjligheter

Att arbeta på Länsförsäkringar Östgöta innebär att vara en del av ett framgångsrikt lag och att bidra aktivt till fortsatt framgång. Med vår bredd inom bank, försäkring och fastighetsförmedling kan vi erbjuda våra medarbetare en uppskattad och unik möjlighet att "byta jobb på jobbet".

Hos oss kan du utvecklas i din befintliga roll eller i en ny tjänst där du har en fördel av tidigare erfarenheter. Viljan att utvecklas är en förenande drivkraft hos våra medarbetare och det är därför en självklarhet för oss att löpande investera i utbildning och kompetensutveckling.