Besök på våra kontor och hemma hos dig

Våra kontor är öppna för spontana besök igen. Tänk på att hålla avstånd och att inte besöka oss om du har symptom på corona.

Innan du besöker oss

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer om corona/Covid-19. Besök oss inte om du är sjuk med till exempel andningsbesvär, feber, hosta, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående eller andra symptom på corona. Vid besök hos oss ber vi dig:

  • att hålla avstånd
  • att endast den som har ärende till oss kommer in, eventuellt sällskap väntar utanför
  • vid trängsel, ta nummerlapp och vänta gärna utanför på din tur

Adress och öppettider till våra kontor

Kontakta oss gärna på andra sätt

Kontakta oss gärna genom att logga in på Mina sidor eller via vår mobilapp. Där kan du skicka ett meddelande till oss. Du kan också ringa till oss på 013-29 00 00.

Om du har ett akut ärende som du inte kan lösa på vår webbplats, i vår app eller på något av våra andra kontor ber vi dig att ringa till oss.

Ska vi besöka dig?

Om du har ett inplanerat besök från oss hemma hos dig kan du känna dig trygg med att vi gör vad vi kan för att förhindra eventuell smittspridning. 

  • Våra medarbetare besöker dig bara om de är friska och har varit utan sjukdomssymptom i minst 48 timmar.
  • Våra medarbetare kommer inte ta i hand.
  • Våra medarbetare håller ett par meters avstånd till dig, och vi ber dig att också hålla avståndet.

Omboka besöket om du, eller någon i ditt hushåll, har sjukdomssymtom eller om ni inte varit utan symptom i minst 48 timmar. Ring till din kontaktperson eller vår växel.

Se alla nyheter