Länsförsäkringar Östgöta förändrar kontor i Mjölby och stänger i Kisa

Länsförsäkringar Östgöta utökar sin rådgivning i Mjölby och blir ett renodlat rådgivningskontor. Kontoret i Kisa stänger den 29 mars. Kunder i Kisa kommer i fortsättningen att kunna boka rådgivningsmöten på något av våra fyra kontor i Östergötland eller digitalt.

Vi möter de flesta kunderna digitalt idag och allt fler efterfrågar digitala tjänster. Den utvecklingen förstärktes i samband med pandemin. För de kunder i Kisa som vill kommer vi att erbjuda utbildning i digitala tjänster.

Länsförsäkringar Östgöta kommer givetvis fortsatt ha medarbetare inom försäkring, bank och pension som jobbar dedikerat med företags- och lantbrukskunder i Kinda.

Kinda kommun är mycket viktig för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Idag förmedlas nästan varannan fastighetsaffär där. Vi kommer fortsätta att ha en stark närvaro på orten med en dedikerad fastighetsmäklare.

I Mjölby gör vi en satsning och kommer att öka närvaron av privatrådgivare och företagsrådgivare. Kontoret kommer även i fortsättningen att erbjuda tidsbokad rådgivning för såväl privat- som företagskunder. Även i Mjölby kommer vi att erbjuda kundutbildning i våra digitala tjänster. Nuvarande öppettider i Mjölby gäller fram till och med den 18 juni, därefter övergår vi till tidsbokad rådgivning.

Förändringarna ger Länsförsäkringar Östgöta utökade möjligheter till förbättrad kundservice i digitala kanaler där behovet är som störst.

Som lokalt kundägt bolag är det viktigt att vara lyhörda för hur kunderna vill ha kontakt och hjälp av oss. Därför lägger vi också stort fokus på att förbättra den digitala servicen, samtidigt som vi fortsätter att ha öppet för spontana kundbesök på tre orter i länet. Och öppet för bokade rådgivningsbesök på fyra orter.


Här kan du läsa frågor och svar om förändringen:

Kisa

 

Varför stänger ni kontoret i Kisa?


Vi vill fortsätta att vara nära kunderna och värna om det lokala, men vi behöver anpassa oss eftersom allt fler kunder både vill och kan lösa sina ärenden digitalt och över telefon, i stället för att komma in till våra kontor. Denna utveckling startade redan i samband med pandemin, och har fortsatt att öka sedan dess.


Vad betyder det här för mig som kund i Kisa?


Du som är kund på kontoret i Kisa kommer i fortsättningen att kunna boka möten med oss digitalt eller rådgivningsmöten på något av våra fyra kontor i Östergötland. Vi har även öppet för spontana drop-in besök i Linköping, Norrköping och Motala, se aktuella öppettider på webben här!

För att skapa så goda förutsättningar som möjligt så kommer vi att erbjuda utbildning av våra digitala tjänster på plats i Kisa. Vi återkommer med mer information om det.

Våra företags- och lantbruksrådgivare kommer fortsätta göra kundbesök till våra kunder i Kisa med omnejd, precis som idag.

Länsförsäkringar fastighetsförmedling kommer fortsätta att ha en stark närvaro på orten med en dedikerad fastighetsmäklare. Kinda är en mycket viktig ort för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, inte minst då de förmedlar nästan varannan fastighet där.


Mjölby

 

När ändras öppettiderna för kontoret i Mjölby?


Kontoret i Mjölby har nuvarande öppettider fram till och med den 18 juni 2024, därefter har kontoret sommarstängt som tidigare år v26-33. Från och med den 19 augusti så erbjuds tidsbokad rådgivning för såväl privat- som företagskunder. En satsning på företagskunder och pension gör att vi kommer att kunna erbjuda fler bokningsbara tider för olika former av rådgivning.

Varför stänger ni kontoret i Mjölby för spontanbesök?


Vi har idag öppet en dag i veckan i Mjölby och vi ser att behovet av spontana besök minskar, då vi fortsätter utveckla och förbättra våra digitala tjänster. Kunderna bli också mer digitala, något som vi också kommer hjälpa våra kunder med. Vi kommer att erbjuda utbildning i våra digitala tjänster på kontoret i Mjölby.

Vad betyder det här för mig som kund i Mjölby?


Under våren kommer vi ha öppet precis som idag, och du kan besöka oss spontant på tisdagar då vi har öppet.


Efter sommaren kommer du att kunna boka rådgivningsmöte på kontoret i Mjölby (eller på nåt av våra andra tre kontor i Östergötland). Vi har även öppet för spontana drop-in besök i Linköping, Norrköping och Motala, se aktuella öppettider på webben här!

Se alla nyheter