Kampanjpris på DNA-märkning

Just nu kan du som är kund hos oss köpa ett DNA-märkningspaket till kampanjpriset 249 kronor (ordinarie pris 499 kronor). DNA-märkningen penslas på dina värdesaker och kan på så sätt kopplas till dig om de blir stulna

Varje dygn drabbas mer än 50 svenska hushåll av inbrott. Lokala brottsförebyggande projekt med DNA-märkning visar att inbrotten minskat med mer än 35 % när förmålen är DNA-märkta. Därför medverkar vi i kampanjen ”stoppainbrotten” tillsammans med bland annat Brottsförebyggande rådet, polisen och vår leverantör av DNA märkning – Eurosafe. 

Unik märkning

Varje paket med DNA-märkning innehåller en unik syntetisk kod som registreras i en databas. Polisen använder UV-lampor för att detektera märkningen och kan via en kostnadsfri analys få fram koden och spåra de märkta objekten tillbaka till dig. DNA-märkningen kan penslas på t.ex. cyklar, båtmotorer, hästsadlar, telefoner, datorer med mera.

Kriminella undviker märkta föremål eftersom de riskerar att kunna knytas till inbrottet. Därför är det viktigt att sätta upp de medföljande varningsdekalerna.

Köp på våra kontor eller beställ direkt

Passa på att köpa ett DNA-märkningspaket på något av våra kontor i Arvika, Karlstad eller Sunne till kampanjpriset 249 kr (ordinarie pris 499 kronor). Det går också att beställa här (frakt tillkommer):

Läs mer och köp DNA-märkning här

Erbjudandet gäller till och med 31 december 2019.

Se alla nyheter