Vi söker en driftig fastighetsskötare

Vi ska nu utöka vårt team inom fastighetsskötsel och internstöd och söker dig som drivs av och ser vikten i att leverera god service, vara lösningsorienterad och som kommer bidra i vårt förbättringsarbete.

Medarbetare

Om tjänsten

Våra kontor och fastigheter är en viktig del av vårt varumärke och vi värdesätter att såväl kunder som medarbetare ska få ett professionellt intryck. Som fastighetsskötare på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad blir du därför, tillsammans med ett redan kompetent team inom fastighetsskötsel, en viktig del av vår verksamhet.

Rollen som fastighetsskötare är varierande och innefattar såväl praktiska arbetsuppgifter som administrativa sådana, både inomhus och utomhus. Tjänsten innebär ett ansvar för den dagliga driften av våra kontor och fastigheter. Arbetsuppgifterna kan bestå av inköp av kontors- och förbrukningsmaterial, skötsel och underhåll av kontor och fastigheter, att vara kontaktperson till leverantörer och försäljare, arkivering och uppdatering av dokumentation inom funktionen, upprättande av rutiner och strukturer, med mera.

Tjänsten är placerad i Kristianstad men arbetsuppgifter vid kontoret i Hässleholm kan även förekomma.

Läs mer om tjänsten och ansök

Ta nästa steg i karriären – till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor.
Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak – och ett nationellt nätverk av 23 kundägda länsförsäkringsbolag i ryggen – vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

Hur långt vill du gå?

Välkommen att växa tillsammans med oss.

Se alla nyheter