Årets Hjältar 2019

Stort grattis till priset Årets Hjälte som i år delas av projektet Aktiv sommar på Charlottesborg med Ali Shakir och Drilon Hajdari som projektledare och Johan Kilander, Trygghetsvandring i Kristianstad. De jobbar alla på olika sätt med fokus och engegemang för undomar.

Årets Hjältar 2019
Från vänster: Göran Trobro, ordförande Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, Ali Shakir, Driton Hajdari från projektet Aktiv sommar i Charlottesborg, Renée Carlsson, Hållbarhet och Kommunikationschef Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, Johan Kilander, Trygghetsvandring i Kristianstad och Per-Håkan Winqvist, tf försäljningschef, Kristianstadsbladet.

Aktiv Sommar i Charlottesborg

Projektet har med stort engagemang i Charlottesborg gett 30 ungdomar  meningsfullt arbete samt vägledning till ett positivt liv. Projektet har också aktivt arbetat för att främja och stärka ungdomarnas förtroende och självkänsla.

Trygghetsvandringen i Kristianstad - Johan Kilander

Johan Kilander lägger ner hela sin själ i sitt engagemang för ungdomar genom att trygghetsvandra året runt. Han arbetar även aktivt för att fler ska engagera sig som trygga vuxna på stan.

Prisutdelning

Hjältarna belönades med en prischeck på 10 000 kr var för sitt engagemang i vår del av Skåne.

Priset delades ut av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad tillsammans med Kristianstadsbladet onsdagen den 20 november.

Läs mer om priset Årets Hjälte

Årets Hjälte tilldelas den eller de som förtjänstfullt gjort insatser för människors liv och välbefinnande eller som har räddat stora ekonomiska värden. Hjälten kan också ha visat stor omtanke, civilkurage eller medmänsklighet. Årets Hjälte bor i vår del av Skåne och belönas med 10 000 kr.

Priset delas i samarbet med tidningen Kristianstadsbladet.

Se alla nyheter