Vi söker medarbetare

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad finns nära dig och erbjuder bank och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare. Länsförsäkringar Bank är dessutom en av Sveriges snabbast växande banker, vilket vi är stolta över, precis som vår lokala närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar. Det tror vi ger goda förutsättningar för det bästa kundmötet.

Medarbetare
Foto: Sven Persson, swelo.se

Just nu har vi inga lediga tjänster hos just oss på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, men håll utkik, vi uppdaterar sidan så fort det finns ett nytt tillfälle att bli vår kollega.

Är du fortfarande nyfiken på hur det är att jobba hos oss kan du ta en titt på vår Karriärsida →

Här kan du också se de tjänster som är lediga i Länsförsäkringsgruppen

Vill du vara en del av något större?

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor. Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

När många tänker att ensam är stark, tänker vi istället tvärtom. Hos oss är vi måna om att jobba och stärka varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till företaget som helhet.

Välkommen att bli en av oss! 

Se alla nyheter