En miljon svenskar kan återigen välja Länsförsäkringar för sin tjänstepension

Från och med årsskiftet är Länsförsäkringar återigen ett valbart alternativ för tjänstepension med fondförsäkring inom KAP-KL och AKAP-KL. Det innebär att fler än 1 miljon svenskar, anställda inom kommuner och regioner, kan välja Länsförsäkringar för kommande inbetalningar till sin tjänstepension och flytta in kapital från andra försäkringsgivare.

mathias-collen

– Många som arbetar inom kommuner och regioner har redan valt att ha sin vardagsekonomi hos oss, eller att försäkra sin bil eller boende. Eftersom tjänstepensionen blir en allt större och viktigare del av den totala pensionen är även detta område en allt viktigare pusselbit i vårt kunderbjudande, säger Mathias Collén, Chef affär, Länsförsäkringar Fondliv.

Så blir Länsförsäkringars nya erbjudande:

  • Fondförvaltningsavgiften sänks till 0,30 procent i entrélösningen, vilket är en sänkning med 0,10 procentenheter på nuvarande avgifter.
  • Fondförvaltningsavgifterna har sänkts med mellan 0,10–0,30 procentenheter i övriga fonder.
  • Den fasta avgiften sänks från dagens 75 konor till 65 kronor.

Läs mer:

KAP-KL

Pressrum med bilder, filmer och logotyper samt kontaktpersoner: https://www.lansforsakringar.se/om-oss/press-media/

Länsförsäkringar på Twitter: www.twitter.com/forsakringar

För ytterligare information kontakta:
Mathias Collén, Chef affär, Länsförsäkringar Fondliv, 070-566 0465
Pressjour, 08-588 41850

Dokument & länkar

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna ett helhetserbjudande inom bank, försäkring och pension. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Se alla pressmeddelanden