Länsförsäkringar Årets Fondförsäkringsbolag

Länsförsäkringar har utsetts till Årets Fondförsäkringsbolag av Söderberg & Partners som lyfter fram de bästa aktörerna på den svenska sparmarknaden. Länsförsäkringar får utmärkelsen för andra året i rad och blev även nominerad till årets livbolag.

– Vi är ett kundägt bolag som ägnar stor möda åt att lotsa kunderna rätt och ge goda råd. Vi frågar alltid hur kunden vill ha det och vilka behov kunden har. Det tror jag är en stor framgångsfaktor, säger Stefan Sladic, försäljningschef Privat bank och Företag liv på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad.

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad har märkt en tydlig uppgång i antalet kunder och volym på tjänstepensionsområdet.

– Vi kommer att rekrytera fler medarbetare inom kort, berättar Stefan Sladic.

Prisjuryn hos Söderberg & Partners lyfter fram Länsförsäkringars jämnhet och höga kvalitet i urvalet av fonder. Även öppenhet kring prissättning får gott betyg.

– För oss är det viktigt att kunden kan göra medvetna val. Vårt uppdrag är att analysera fondmarknaden och välja de fonder som är bäst utifrån avkastning och hållbarhet, säger Stefan Sladic.

Pensionens storlek beror på flera olika faktorer, där en är hur tjänstepensionen placeras. Några procent extra i avkastning varje år kan ha stor betydelse för din ekonomi när du blir pensionär.

För mer information, kontakta:
Stefan Sladic, försäljningschef Privat bank och Företag liv, Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, 0708-63 36 84
Renée Carlsson, kommunikations- och hållbarhetschef Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, 0733-18 29 96

Dokument & länkar

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är ett av 23 kundägda länsförsäkringsbolag. Vi erbjuder trygghet och möjligheter genom bank, försäkring och fastighetsförmedling i vårt verksamhetsområde i Nordöstra Skåne och på Österlen. Vi är idag drygt 100 anställda och finns nära dig när du behöver oss. Tillsammans skapar vi en långsiktigt hållbar trygghet och möjligheter för våra kunder, som också är våra ägare.

Se alla pressmeddelanden