Årets samarbetspartner

Vi strävar efter att ge våra kunder/delägare den allra bästa servicen och det innefattar naturligtvis att vi ställer höga krav på våra samarbetspartners.

I slutet av varje år samlas Länsförsäkringar Skånes avtalsleverantörer för tillkännagivandet av utmärkelsen Årets Samarbetspartner. Länsförsäkringar Skåne vill synliggöra och uppmärksamma våra samarbetspartners som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter för att göra skillnad.

Samtliga vinnare 2019 har haft genomgående hög kundnöjdhet och kundbemötande i toppklass. Kvaliteten mäts av Länsförsäkringar Skåne genom kundundersökningar.

– Anledningen till att vi korar Årets samarbetspartner är att vi vill lyfta verkstäder och byggare i regionen som arbetar seriöst med kvalitetfrågor och på så sätt driver en positiv och föredömlig utveckling inom branschen. Vi vill försöka driva på utvecklingen i en positiv riktning tillsammans med de många samarbetspartners som gör ett bra jobb, säger Lars Reiten, chef Skador på Länsförsäkringar Skåne.

Vinnare av Årets samarbetspartner 2019

Årets hållbarhetsinitiativ: AW Tech Bilskadecenter i Malmö AB

Vinnare Årets Hållbarhetsinitiativ 2019.jpg

Motivering: AW Tech Bilskadecenter i Malmö AB har genom ständig utveckling av företaget med stor framgång prövat nya verksamhetsområden. Med investeringar i ny teknik har AW Tech Bilskadecenter i Malmö AB visat på föredömligt aktivt miljö- och hållbarhetsarbete och samtidigt stärkt sin konkurrenskraft. Därför föräras AW Tech Bilskadecenter i Malmö AB utmärkelsen Årets Hållbarhetsinitiativ 2019.

Årets ambassadör bygg/egendom: AB JVT Byggservice i Malmö

Vinnare Byggambassadör 2019.jpg

Motivering: Med en hög kundnöjdhet från både försäkringstagarna och Länsförsäkringar Skåne har JVT levererat en upplevelse i världsklass vad gäller kundbemötande och service med kunden i fokus. Ett litet företag som gör stor skillnad för Länsförsäkringar Skåne och våra kunder som är en värdig vinnare utav utmärkelsen Årets Ambassadör.  

Årets ambassadör allverkstad: Trelleborgs Bilplåt AB

Vinnare motorambassadör allverkstad 2019.jpg

Motivering: Trelleborgs Bilplåt AB har under 2019 i egenskap av samarbetspartner till Länsförsäkringar Skåne utfört bilreparationer och haft kundbemötande i världsklass. Trelleborgs Bilplåt AB är därför en föredömlig ambassadör för Länsförsäkringar Skåne och föräras utmärkelsen Årets Ambassadör.  

Årets ambassadör märkesverkstad: Bilhallen Höör AB

Vinnare motorambassadör märkesverkstad 2019.jpg

Motivering: Bilhallen Höör AB har under 2019 i egenskap av samarbetspartner till Länsförsäkringar Skåne utfört bilreparationer och haft kundbemötande i världsklass. Bilhallen Höör AB är därför en föredömlig ambassadör för Länsförsäkringar Skåne och föräras utmärkelsen Årets Ambassadör.