Webinarier om fondsparande

Efter en mycket speciell vår står börsmarknaden inför en helt ny verklighet. Våra experter delar med sig av sina tankar om hur du får ut det mesta av ditt fondsparande, oavsett din kunskapsnivå. Vare sig du tycker att sparande är ett ont måste, en rolig hobby eller din största passion så får du i tre webinarier lära dig mer om sparande i fonder. Se alla tre eller välj den som passar dig bäst.

Vi hjälper dig med en sparplan

Om du vill komma igång med ett fondsparande och få hjälp att lägga upp en sparplan, så hjälper vi dig gärna. Boka ett möte med en av våra bankrådgivare. Du kan träffa oss online eller på en av våra kundmötesplatser.

Sparnovisen


För dig som vill komma igång

Privatekonom Emma Persson ger sina bästa tips för att komma igång med ett sparande. Hon berättar vad som är viktigast att tänka på för att få till ett enkelt sparande som ger frihet både på kort och lång sikt. Fondförvaltare Sebastian Hallénius berättar sedan hur Länsförsäkringars Bekväma fonder fungerar, och hur de kan hjälpa dig som inte har så mycket tid att lägga på sparande.

Webinariet livesändes den 8 juni. Du kan se inspelningen nedan.

Emma Persson & Sebastian Hallénius

Hobbyinvesteraren


För dig som vill ta nästa steg

Hur och varför agerar marknaden som den gör? Hur tänker en investerare? Länsförsäkringars chefsekonom Alexandra Stråberg ger en bild av hur marknaden ser ut och hur det påverkar börsen. Anette Dahlberg berättar sedan hur hon tänker vid förvaltningen av Länsförsäkringar Sverige Aktiv.

Webinariet livesändes den 9 juni. Du kan se inspelningen nedan.

Alexandra Stråberg & Anette Dahlberg

Börsnörden


För dig som vill veta allt

Småbolag kontra större bolag, var finns störst potential? Vår småbolagsförvaltare Fredrik Skoglund presenterar sina tankar, vilka bolag han tror på framöver och varför. Fredrik pratar om potentialen i små bolag att bli stora, och hur coronapandemin påverkar dem.

Webinariet livesändes den 12 juni. Du kan se inspelningen nedan.

Fredrik Skoglund


Länsförsäkringar Skåne