Utbildningar i första hjälpen och hjärt- och lungräddning för företag

Om någon på din arbetsplats drabbas av stroke eller hjärtinfarkt är varje minut avgörande. Om du har en hjärtstartare till hands, vet du hur du ska hantera den? Och vad gör du om någon får en allvarlig allergisk reaktion eller luftvägsstopp?

Vi erbjuder en utbildning för företagare i hjärt- och lungräddning och första hjälpen. Målet med utbildningen är att alla ska veta hur man bör agera innan ambulansen är på plats.

Ambulanssjuksköterskan Mathias Wittgren håller i utbildningen. Han varvar teori med praktik på dockor och fokuserar på enkla, praktiska råd för de vanligaste förekommande tillbuden. Efter de nästan tre timmar långa undervisningarna ska alla känna igen tecken på allvarliga tillstånd. Och inte minst, kunna agera rätt.

Anmälan och pris

Som företagskund i Länsförsäkringar Skåne är ditt pris subventionerat.
Du betalar 200 kronor exklusive moms per person. För dig som inte är företagskund i Länsförsäkringar Skåne är priset 300 kronor exklusive moms per person.

Utbildningarna ges i Helsingborg, Malmö, Ystad, Lund och Ängelholm.

Välkommen till en utbildning där du lär dig agera rätt i väntan på ambulans!

Har ditt företag rätt skydd för sina anställda?

Sjukvårdsförsäkringen kombinerar möjligheten att snabbt få vård, personlig rådgivning och väl utprovade hälsoprogram på webben med rehabilitering.

Fördjupning: Krav att personal utbildas i första hjälpen

Det är företagets ansvar att se till att medarbetarna har rätt utbildning i första hjälpen. Magnus Svartengren, överläkare och professor vid Arbetsmiljöverket förklarar vad som gäller.

Hjärtstartare - en billig livförsäkring

Att ha en hjärtstartare nära till hands ökar chansen att överleva ett hjärtstopp dramatiskt. Som kund i Länsförsäkringar Skåne köper du en hjärtstartare till rabatterat pris.