Annika Berglund rekryterad till chef för affärsområde sakförsäkring

Länsförsäkringar Södermanland har rekryterat Annika Berglund till tjänsten som chef för affärsområde sakförsäkring. Annika Berglund kommer närmast från If och tillträder tjänsten den 24 januari 2022.

Annika Berglund

Jag är väldigt glad att Annika har valt att komma till oss och ser att hon kommer att vara ett mycket värdefullt tillskott till Länsförsäkringar Södermanland i den tillväxtresa vi befinner oss i, säger Lena Högfeldt, vd Länsförsäkringar Södermanland.

Annika Berglund har lång och bred erfarenhet från försäkring och skador i flera centrala roller. Dessutom är hon en erfaren ledare och har stor erfarenhet av samarbete med externa parter.

– Jag ser mycket fram emot att få vara med på den spännande och framåtblickande satsning som LF gör. Det känns fantastiskt att få bidra till tryggheten för alla kunder och vara med och skapa de bästa försäkringslösningarna här i Sörmland, säger Annika Berglund.


För ytterligare information kontakta:

Lena Högfeldt, Verkställande direktör på Länsförsäkringar Södermanland,
telefon: +46 70 467 39 31, e-post lena.hogfeldt@lfs.se

Ylva Klingvall, Kommunikationschef Länsförsäkringar Södermanland,
telefon: +46 708 31 08 65, e-post: ylva.klingvall@lfs.se

Länk till Länsförsäkringars pressrum: Pressmeddelanden - Länsförsäkringar (lansforsakringar.se)

Länsförsäkringar Södermanland är ett kundägt, lokalt och självständigt bolag. Vi ger sörmlänningar en trygg och säker vardag och möjlighet till utveckling genom vår nära service och vårt breda erbjudande inom bank, försäkring, fastighetsförmedling och pension. Vi ägs av våra kunder och vi agerar alltid med våra ägares bästa för ögonen. Genom vårt engagemang i samhället bidrar vi till ett hållbart liv för alla sörmlänningar. Vi ingår i Länsförsäkringsgruppen som består av 23 lokala länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Tillsammans skapar vi trygghet och möjligheter för alla sörmlänningar, för all tid.

Se alla pressmeddelanden