Välkommen till oss online

Vi på Länsförsäkringar Stockholm värnar om dig och din företagsverksamhet, inte minst i turbulenta tider som dessa. Då det är många som är oroliga med anledning av coronaviruset vill vi påminna om att vi även finns här för dig och att vi har utökat antalet rådgivare online för att på så sätt underlätta för dig att hålla kontakten med oss. Nedan hittar du våra olika kontaktvägar beroende på ditt ärende. Ta hand om varandra!

Våra kontaktvägar för dig som företagare

Har ditt företag en personlig rådgivare kontaktar du med fördel honom/henne. I annat fall ringer du oss lättast på följande nummer:

  • Försäkringsärenden 08-562 881 10
  • Bankärenden 0771-666 555
  • Liv/pensionsärenden 08-562 830 00
  • Skadeärenden 08-562 830 00

Du kan också göra skadeanmälan här på webben när du loggar in på Mina sidor eller i vår app.

Vill du ändra i företagets fondplaceringar kan du göra det i inloggat läge på Mina sidor.

Boka onlinerådgivning

För dig som har behov av att möta oss för rådgivning gällande försäkring, liv & pension och bank har vi nu utökat antalet digitala rådgivare som står redo att hjälpa dig i möte online. Du kan också som vanligt göra dina ärenden i inloggat läge på länsförsäkringar.se eller i vår app.

Coronaviruset - vad gäller?

Här får du svar på vad som gäller i samband med corona. Hur dina försäkringar fungerar och hur du kan tänka kring ditt sparande.
Om coronaviruset

Regeringens stöd för egenföretagare 

Regeringen har underlättat för företagare som fått ekonomiska problem till följd av spridningen av coronaviruset. Vad gäller för dig som är egenföretagare
Regeringens stöd