Bolla vidare ger fler barn i Stockholm chansen att lira boll

Under hösten 2019 lanserade Länsförsäkringar Stockholm initiativet Bolla vidare med syftet att ge fler barn och ungdomar i Stockholm chansen att få spela fotboll. Vi vill att alla barn som brinner för fotboll ska ges möjligheten att få uppleva den glädje, inkludering och gemenskap som sporten bidrar till. Genom initiativet samlar vi in urvuxna fotbollsskor för att sedan bolla dem vidare till andra barn i Stockholm som behöver.

Utdelning av skor under S:t Eriks-cupens dag
Startskottet för Bolla vidare och det första tillfället som vi delade ut fotbollsskor på var under S:t Eriks-Cupens dag på Tele2 Arena den 7 september 2019. Närmare 300 par skor hade samlats in inför detta tillfälle och glädjen var obeskrivlig när skorna fick nya glada ägare denna dag. Ett stort tack till alla barn, föräldrar, lag, föreningar och privatpersoner som skänkte skor och utrustning. Ni har alla bidragit till att ge fler barn och unga i Stockholm möjligheten att få lira fotboll.

Vill du också bidra?
Det här är bara början. Vi vill ge samma möjlighet till ännu fler barn och unga i vår stad. Insamlingen fortsätter nu löpande under året. Har du fotbollsskor hemma som inte längre används eller som barnen vuxit ut? Vi tar tacksamt emot dem och ger dem ett nytt hem.

Har du tips på tillfällen, evenemang eller organisationer där Bolla vidare kan hjälpa till och fotbollsskor hitta nya ägare? Hör av dig till heidi.peltonen@lansforsakringar.se

Lämna in fotbollsskor till oss:
Länsförsäkringar Stockholm (reception)
Telegrafgatan 8a, Solna
Öppettider: Mån-fre: 8-17
(Vi tar emot forbollsskor som är hela och rena)