Här får du som student hemförsäkring med rabatt

Antagningsbeskedet är i hamn. Boendet säkrat. Insparken närmar sig. Men hur var det med hemförsäkringen?

Student? Glöm inte hemförsäkringen.

En hemförsäkring är bra att ha oavsett om du hyr lägenhet, flyttar in i korridor eller bor i kollektiv. Dessutom är den en trygghet om du vill studera utomlands eller när du reser mellan studieorten och hemorten inom landet.

Som student får du just nu 20 procent rabatt på din försäkring hos oss på Länsförsäkringar Jönköping + ytterligare 10 procent rabatt om du fyller i din ansökan via webben.

Och ärligt talat, det hade du väl ändå tänkt göra?

Bli en i gänget

Under sommaren har rekordmånga tagit chansen att teckna vår studentförsäkring online. Var du inte en av dem? Ingen fara. Följ bara länken här eller nedan. Ansökan är klar på 5 minuter.

Många nappar på Länsförsäkringar Jönköpings erbjudande tack vare det billiga priset i förhållande till omfattningen. Du får nämligen mycket för pengarna.

I vår studentförsäkring ingår både allrisk, som innebär ersättning vid oförutsedda skador på dina viktiga prylar, som din mobil eller dator. Samt utökat reseskydd.

Plugga tryggt även utomlands

Reseskyddet i studentförsäkringen gäller 45 dagar utomlands men kan utan problem förlängas om man gör sina studier utomlands. I reseskyddet har man även möjlighet att få ersättning vid försenat flyg, bagage samt avbeställningsskydd. Detta gäller även om man är på utbytestermin och om du har åkt hem till Sverige för att till exempel gå på konsert eller kanske fira någon högtid.

Normalt sett är det här tilläggsförsäkringar i andra bolag, det vill säga inte inkluderat i deras grundförsäkring. Vissa bolag kan inte ens förlänga reseskyddet, inte mer än 90 dagar, men det kan vi på Länsförsäkringar Jönköping.

Ung – men inte student?

Erbjudandet gäller dig med! Det gäller alla upp till 29 år. 

Färdig på ett kick

Klicka här: Studentförsäkring - Hemförsäkring student - Länsförsäkringar (lansforsakringar.se)

 

 

Se alla nyheter