Vi söker en IT-administratör

Vi söker en engagerad och serviceinriktad medarbetare till vårt IT-team. Hos oss värdesätter vi en inkluderande och nära kultur där våra medarbetare är vår största tillgång. Vi tror på att arbeta tillsammans för att skapa en tryggare framtid för våra kunder. Som en del av vårt team får du möjlighet att vara med och påverka och bidra till vårt bolags framgång.

 

Om jobbet

Vill du starta eller fortsätta din karriär inom IT? Vi söker en strukturerad IT-administratör till vårt team i Umeå. Här får du möjlighet att få en bred erfarenhet och lära dig allt om vår digitala infrastruktur. Som en del av vårt team kommer du att få stöd och handledning för att utvecklas och växa in i rollen. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att ge support och lösa IT-relaterade problem för våra användare, samt att hjälpa till med installationer och dokumentation.

Vem är du?

Vi söker dig med stort intresse för teknik i kombination med viljan att hjälpa andra. Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att använda dina färdigheter inom felsökning och problemlösning för att ge support till våra medarbetare. Vi letar efter någon som är serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att förklara tekniska problem på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

Vi ser fram emot att välkomna dig och ge dig möjlighet att växa och utvecklas i din karriär. Ansök idag och bli en del av vårt spännande och meningsfulla arbete!

Läs mer och ansök om tjänsten här

Se alla nyheter