Det där andra tar vi hand om

Pension, bank och försäkringar för företag

Låt oss hjälpa dig och ditt företag med våra lokala tjänster inom pension, bank och försäkring så att du kan fokusera på det du gör bäst – driva ditt företag. Alla är vi bra på olika saker. Du är expert på din verksamhet och vi på det där andra.

Du är expert på ditt. Vi på det där andra.

Länsförsäkringar Sveriges mest nöjda kunder

Vi hjälper dig med det där andra

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Kontaktuppgifter

Hur vill du att vi hör av oss till dig?


Samla allt på ett ställe nära dig

Vi kan det där andra som handlar om försäkringar, pension och ekonomi, så hos oss har du möjlighet att samla allt på ett och samma ställe. Bra va!

Försäkra företaget och prylarna

Skyddsnät för företaget

Med en företagsförsäkring kan du känna dig trygg om du skulle spilla kaffe på din sprillans nya dator, om du råkar orsaka skada för en viktig kund eller förlorar intäkter på grund av strulig teknik. Vi tar hänsyn till just ditt behov.

Företagsförsäkring

 

Ekonomisk trygghet med tjänstepension

Värdefull personalförmån

Tjänstepension är en bra förmån och en viktig del av den totala pensionen, och det behöver du ordna med själv. Vi har lösningar som gör dig till en attraktiv arbetsgivare och skapar en trygg framtid för alla på företaget.

Tjänstepension

Företagets ekonomi

Paketerat och klart

Vi är banken som ägs av våra kunder och dessutom är vi lokala. Det innebär att vi är tillgängliga och finns nära dig när du behöver hjälp. Som bankkund får du ett konto med alla de banktjänster du behöver för att hantera företagets ekonomi. 

Bank- och betaltjänster

 


Du driver företag. Vi gör det där andra.

Här hittar du bra saker att känna till och tips för dig som driver företag. 

Därför behöver du en företagsförsäkring

När gränserna mellan arbete och fritid blir flytande kan det vara svårt att förstå vilken försäkring som faktiskt skyddar vad. Vi förklarar varför du behöver en företagsförsäkring.

Tre bra anledningar att försäkra företaget

Pensionstips till dig som driver eget

Att kompensera för den tjänstepension som de flesta anställda får via sin arbetsgivare, är viktigt för att vara trygg som pensionär. Oavsett om du är IT-konsult, jurist eller designer.

Pensionstips till företagare

Arbeta aktivt med arbetsmiljön

Nästan hälften av alla sjukskrivningar förklaras av psykisk ohälsa, till exempel arbetsrelaterad stress. Oavsett om ohälsan beror på arbetsliv eller privatliv så drabbar det också arbetsgivaren. Vi har samlat några tips för att främja en hälsosam arbetsplats.

Tips för en bättre arbetsmiljö

Din nya passion, företaget

Har din företagsresa precis startat? Du vill förstås snabbt komma igång, så låt oss ta hand om det där andra. Vi har en försäkring som är anpassad för dig som är nybliven företagare. Du är skyddad från dag 1 och får ett förmånligt prova på-pris.

Prova på-försäkring för nyblivna företagare


Länsförsäkringar Uppsala