Hållbarhet Uppsala

Det stora börjar i det lilla

När du känner dig hemma sprider det sig till andra runt omkring.
Till din gata, till ditt kvarter, till hela vårt län.

Därför återinvesterar vi i projekt som får fler att må bra, hitta sitt sammanhang och se en framtid full av möjligheter. På så sätt är du som kund med och bidrar till att fler kommer till sin rätt. Vi vet att små saker kan göra stor skillnad. Ju fler som kommer till sin rätt, desto mer växer vi tillsammans. Och då blir hela samhället tryggare och vår del av landet ett ställe där människor känner sig hemma.

När fler känner sig inkluderande, delaktiga och trygga, får det hela samhället att må bra. Det är filosofin bakom hela vårt arbete. Vår affär handlar om att skapa trygghet och förverkliga drömmar, och vi gör det här i vårt lokalsamhälle.

Så här fungerar det

ÅterinvesteringsmodellenNY.png

Ansvarsfulla relationer & affärer

Hållbara samarbeten

Att stötta både idrott, kultur och sociala projekt är en del av vårt hållbarhetsarbete och ett sätt att arbeta mot vår vision
"Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar".

2019 samarbetar vi bland annat med dessa tre organisationer som på olika sätt jobbar för ett hållbart samhälle. Det är långsiktiga projekt med tydlig koppling till socialt ansvar, trygghet och inkludering.
Nedan är några exempel på hållbara samarbeten.

 

Citat3.png

Det börjar med samma möjligheter

Fairpay

Fairpay 304x304.jpg

En Fairpayer är ett företag, offentlig eller privat organisation vilken medvetet och strategiskt arbetar för att dess sponsringsmedel fördelas jämställt mellan flickor och pojkar; kvinnor och män.

Det börjar inifrån

Ronja FK


Ronja 304x304.jpg

Ronjabollen arbetar för att stötta flickor som lever under hedersrelaterade normer och begränsningar. Ronjabollen upptäcker tidigt varje flickas enskilda behov och stöd på rätt sätt i rätt tid kan ges.

Det börjar med en plats i laget

Örnarna

Örnarna 304x304.jpg

Genom innebandyträning med Storvretas verksamhet ”Örnarna” får barn, ungdomar och unga vuxna med funktionsnedsättning ökade möjligheter till meningsfull fritid.

Det börjar med en tennisboll

Amo Obaida

Amo Obaida 304x304.jpg

Amo Obaida var en av våra Trygghetshjältar 2015. Hans projekt syftar till att genom idrott, glädje och kulturella och allmänbildande aktiviteter inkludera nyanlända barn och ungdomar i det svenska samhället.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.