Hemförsäkring student/ungdom

Allt detta ingår från endast 57 kr/månad:

Vi finns nära när det händer något
45 dagars reseskydd
Skydd vid ID-stöld

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

När du flyttar hemifrån

När du flyttar hemifrån är det viktigt att du har en hemförsäkring. Det ger dig ett grundskydd för ditt hem och dina saker.

Du får även en reseförsäkring som gäller i hela världen i 45 dagar. Här kan du enkelt räkna ut vad din försäkring kostar och köpa den direkt. 

Se pris och köp försäkring

Om försäkringen

Denna hemförsäkring vänder sig till dig som är upp till 30 år. I försäkringen ingår en hemförsäkring som skyddar både dig och ditt hem och en "drulleförsäkring" det vi kallar allrisk lösegendom. Allt detta ingår från 57 kronor per månad:

  • Egendomsskydd (maxbelopp 200 000 kronor)
  • Ansvarsskydd
  • Överfallsskydd
  • Krisskydd
  • Rättsskydd
  • Reseskydd
  • ID-skydd 

Äger du ditt boende? Kom ihåg att kolla upp om du även behöver teckna en bostadsrättsförsäkring. Planerar du att studera utomlands behöver du komplettera med en extra reseförsäkring.

Trygghet vid olycksfall eller allvarlig sjukdom

Om vardagen skulle förändras på grund av allvarlig sjukdom eller skada, är det viktigt med ekonomisk trygghet. Det kan vår olycksfalls- och sjukförsäkring hjälpa dig med.

Teckna vår olycksfalls- och sjukförsäkring

Komplettera grundskyddet i din försäkring

Försäkringen för ditt boende innehåller ett bra skydd för de allra flesta händelser men ibland kan du behöva förbättra skyddet ytterligare. Här hittar du våra tilläggsförsäkringar. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Ger ett mer omfattande reseskydd än det som ingår i hemförsäkringen. Innehåller bland annat avbeställningsskydd och gäller i hela världen, för ett obegränsat antal resor under ett år för dig och din familj.

Om något händer dina saker

Alla dina ägodelar som du har i ditt hem som är flyttbara, till exempel din tv, möbler, kläder, konst och personliga saker, kallas för lösöre. Om olyckan är framme och du till exempel drabbas av inbrott, är det viktigt att du gjort en uppskattning av hur mycket dina ägodelar är värda. Beloppet ska motsvara allt som finns i hemmet. Glöm inte att då och då kontrollera att beloppet du angett stämmer, eller att uppdatera om du köpt nya saker eller blivit sambo.

Vardagsrum 170 000 kr
Kök 50 000 kr
Sovrum vuxna, exkl. kläder 35 000 kr
Sovrum barn och tonåringar, exkl. kläder 30 000 kr
Kläder för en vuxen 45 000 kr
Kläder för barn eller tonåring 30 000 kr
Källare/Vind 35 000 kr