Ledig tjänst: Proaktiv försäkringsrådgivare företag

Brinner du för försäljning och vill vara med på tillväxtresan inom företagsförsäkring? Försäkringspartner i Värmland söker nu en proaktiv försäkringsrådgivare.

Människor i kontorsmiljö

Vilka är vi?

Försäkringspartner i Värmland är ett franchisebolag till Länsförsäkringar Värmland och jobbar med rådgivning inom företags-, motor- och personförsäkring till företagare och deras anställda i Värmland. Till vårt kontor på Drottninggatan i Karlstad söker vi nu dig som brinner för försäljning, vill vara en del av vår tillväxtresa och vara en professionell försäkringspartner till de värmländska företagen.

Om tjänsten

Vi söker en person som ska fungera som vår proaktiva rådgivare inom företagsförsäkring. Som proaktiv rådgivare i vårt bolag kommer du att arbeta med försäljning av våra försäkringsprodukter främst via telefon och digitala kanaler men även besök ute hos kunder. Dina främsta uppgifter blir att kontakta nya och befintliga kunder för att erbjuda försäkringslösningar inom företags- och motorförsäkring. Över tid kommer du att bygga upp ett eget kundbestånd bestående av små och medelstora företag. Du samarbetar nära dina kollegor för att erbjuda attraktiva helhetserbjudanden för kunden.

I vår grupp som arbetar med företagsförsäkringar har vi olika ansvars- och kompetensområden för att få nå bästa framgång tillsammans. Du kommer arbeta nära övriga kollegor på företagsavdelningen för att som ett team jobba mot gruppens gemensamma mål så vi kan växa inom företags-, motor-, och pensionsförsäkring på den värmländska marknaden. 

Vem är du?

Har du tidigare arbetat med försäljning och är van att använda datorn och telefonen som ditt främsta redskap är det en merit. För att trivas i rollen bör du vara en god kommunikatör som har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift. 

Du har en förmåga att lyssna på, förstå och sätta dig in i kundens behov och situation. Utifrån din analys sätter du samman kundanpassade försäkringslösningar. Personliga egenskaper som kan komma väl till pass är att vara målinriktad och att motiveras av att skapa bra resultat. Du har ett stort eget driv, tar för dig och antar gärna nya utmaningar. Du gillar att vara med och påverka. Vi förutsätter att du brinner för försäljning och för att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
Det är viktigt att du är flexibel och öppen för nya arbetssätt då du kommer vara en viktig spelare för att forma framtidens arbetssätt inom företagsförsäkring. Du kombinerar det egna drivet med att vara en lagspelare som ser till helheten och arbetar tätt tillsammans med kollegor inom försäkring och bank för att nå framgång tillsammans.

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Arbetet kräver diplomering inom företagsförsäkring, saknar du detta men är rätt person för rollen kommer vi att erbjuda dig utbildning. Vi tror att du har flerårig erfarenhet från försäljning inom försäkringsbranschen, gärna mot företag.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en positiv, trygg och trevlig arbetsmiljö med engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss kommer du att få chansen att utvecklas inom området företagsförsäkring. Inledningsvis kommer du att jobba proaktivt med nya och befintliga kunder. På sikt kommer du att ha skapat ett eget kundbestånd och för rätt person kan möjligheten också finnas att bli delägare i vårt franchisebolag.

Mer information

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Karlstad. Vi tillämpar provanställning under sex månader.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta, Dan-Johan Foogde, 054-775 16 26 eller 073-654 25 18, Håkan Elestedt 054-775 15 45 eller 070-379 76 18 eller Robert Johansson 054-775 16 88 eller 070-519 69 50.  

Mejla in din ansökan senast 17 maj till: dan-johan.foogde@LFvarmland.se

 

 



 

Se alla nyheter