Bli Pluskund - det lönar sig

Bli Pluskund - det lönar sig

Det finns många goda skäl att välja Länsförsäkringar Västerbotten både som bank och försäkringsbolag. Det lönar sig, helt enkelt.

Så blir du Pluskund

Om du har ditt boende försäkrat hos oss och även väljer Länsförsäkringar Bank och vår tjänst Bekväma vardagen blir du Pluskund, och kan få upp till 25 % rabatt på dina försäkringar.

Med Bekväma vardagen får du allt du behöver för att sköta din ekonomi enkelt och bekvämt. Du sätter in din lön på privatkontot, gör dina inköp med bankkortet, betalar dina räkningar och gör överföringar direkt i mobilen eller i internetbanken.

En förutsättning för att bli Pluskund är att du har Länsförsäkringar som huvudbank, använder vårt betalkort regelbundet och har ditt boende försäkrat hos oss. Och ju fler försäkringar, desto större rabatt. Kontakta oss så hjälper vi dig att räkna!

Läs mer om vår banktjänst Bekväma vardagen - allt du behöver hos en bank för 275 kr/år. 

Vi hjälper dig byta bank

Det är enkelt att bli bankkund hos Länsförsäkringar Västerbotten. Vi hjälper dig med det praktiska när du byter till vår bank och sköter kontakten med din gamla bank. Som kund hos oss får du tillgång till massor av smarta tjänster och förmåner.

Vi ser till att löneinsättningar, studiemedel, pension, autogiron och annat som är kopplat till ditt nuvarande bankkonto överförs till ditt nya konto i vår bank. Har du bolån, kanske andra lån, kredit- eller bankkort? Det ordnar vi också.

Byt till vår bank

Den enkla banken

Med vår app och internetbank sköter du enkelt alla dina bank- och försäkringsärenden. Länsförsäkringars internetbank är överskådlig och tydlig – ett enkelt och säkert sätt att förenkla din vardagsekonomi.

Samla allt i Västerbotten

Som Pluskund har du allting samlat i Västerbotten. När du ringer oss, kan du lita på att du får prata med en människa som sitter här i Västerbotten, inte någon automatisk telefonväxel eller telefonist i en helt annan del av landet.

Som Pluskund är du också med och gör Västerbotten till en bättre plats att leva på. Det är självklart och viktigt för oss på Länsförsäkringar att ha ett engagemang för människor och verksamheter i länet. Det kan handla om att ge reflexvästar till förskolor eller att stötta det lokala innebandylaget.