Din Sida - vår kundtidning

Din Sida är Länsförsäkringar Västerbottens kundtidning, en tidning för oss som älskar Västerbotten! Vi vill berätta om vad som händer i länet, och om människorna som lever, bor och verkar här. Vi bjuder på reportage om intressanta människor, eldsjälar, små och stora guldkorn, aktuellt från länet, din hälsa, lokalproducerad och hållbar mat och självklart vårt populära korsord. Vi samlar också en del aktuell information kring våra bank- och försäkringstjänster, och lämnar skadeförebyggande tips och råd.

Kundtidningen skickas till alla våra kunder, men vi begränsar tidningen till ett ex per hushåll. Saknar du tidningen? Kom förbi något av våra kontor eller mejla oss så skickar vi tidningen till dig.

Ur senaste numret:

I vårt senaste nummer berättar vi bland annat om skidentusiasten Hugo Börjesson, säkerhet på vinterväg, hur man får barnen att röra på sig, saluhallen i Burträsk och mycket, mycket annat. Vidare har bloggarskan och influencern Clara Lidström brandövat med sina barn hemma på gården och berättar om hur det gick till - som en del av Länsförsäkringars kampanj Sveriges största brandövning.

Trevlig läsning!

 

Läs tidningen online:

 

Tidigare nummer:

2019

2018