Din Sida - vår kundtidning

Din Sida är Länsförsäkringar Västerbottens kundtidning, en tidning för oss som älskar Västerbotten! Vi vill berätta om vad som händer i länet, och om människorna som lever, bor och verkar här. Vi bjuder på reportage om intressanta människor, eldsjälar, små och stora guldkorn, aktuellt från länet, din hälsa, lokalproducerad och hållbar mat och självklart vårt populära korsord.

Vi samlar också en del aktuell information kring våra bank- och försäkringstjänster, och lämnar skadeförebyggande tips och råd.

Kundtidningen skickas till alla våra kunder, men vi begränsar tidningen till ett ex per hushåll. Saknar du tidningen? Kom förbi något av våra kontor eller mejla oss så skickar vi tidningen till dig.

Ur senaste numret:

I vårens/sommarens nummer berättar vi bland annat om entusiasterna bakom framgångssagan Bastard Burgers. Restaurangen i Länsförsäkringars gamla lokaler i centrala Umeå är den norrländska kedjans flaggskepp och har tagit umeåborna med storm. Vi har också träffat två av våra fullmäktigeledamöter som berättar om sina uppdrag – de representerar er kunder i bolagets fullmäktigeförsamling. Vidare tipsar vi om några av sommarens många festivaler och hur du bäst sparar till barn och barnbarn. Ett härligt sommarkryss hittar du på sista sidan. Trevlig läsning!

 

Tyck till om tidningen!