Vi söker en ekonomiadministratör

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Om du inspireras och motiveras av våra tre värdeord; nära, tillsammans och engagerade så kommer du att trivas bra hos oss!

Vi söker nu en engagerad och driven ekonomiadministratör som vill vara med och forma vår framtid!

Om jobbet:

Som ekonomiadministratör kommer du att ha en central roll i vår verksamhet, där ansvar för löpande redovisning, betalningar och övrig ekonomisk administration ingår. Du får möjlighet att arbeta i ett kompetent och samarbetsinriktat team, där ni tillsammans strävar mot gemensamma mål.

Vem är du?

Vi söker dig som är ansvarstagande, strukturerad och trivs med att arbeta i team. Du kommer att ha möjlighet att kommunicera med olika människor inom organisationen, vilket gör att goda kommunikationsfärdigheter är viktiga.

Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning och erfarenhet av liknande arbete.

Läs mer och ansök om tjänsten här

LF Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 150 000 kunder och drygt 240 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter