Vi söker en complianceansvarig/dso

Tycker du att det är roligt att arbeta med regler i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter? Vill du ha en ansvarsfull roll och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vi söker nu en complianceansvarig till LF Västerbotten

Om jobbet:

Som bolagets ansvarige inom Compliance kommer du att arbeta med bedömningar av regelverk, granskning, utvärdering och rapportering. En viktig del i arbetet är också att ge råd och stöd i regelefterlevnadsfrågor inom de regelverk som gäller inom bank- och försäkringsverksamhet genom exempelvis utbildningar och utlåtanden. Du kommer även vara bolagets dataskyddsombud där du stöttar bolaget i den regulatoriska delen

I tjänsten ingår att identifiera och analysera de risker som finns för bristande regelefterlevnad samt prioritera dessa och genomföra lämpliga åtgärder. Du kommer även att tillhandahålla råd och stöd vid framtagande av nya eller ändrade produkter och tjänster samt att hålla utbildningar för verksamheten.

Vem är du?

Vi söker efter dig som har en jur kand. Vi ser gärna att du arbetat inom av försäkrings- och/eller bankverksamhet samt att du har ett par års erfarenhet av arbete med regelverksfrågor.

Som person är du engagerad och ansvarsfull. Du har en hög integritet, stor framåtanda och besitter förmågan att lyssna och ta in omgivningen. Du kan sätta ner foten när det behövs, du är rak och tydlig i kombination med känsla för både verksamhet och kollegor.

Om oss

Hos oss jobbar vi tillsammans för ett tryggare Västerbotten! Vi hjälper varandra och lär av varandra för att ständigt utvecklas. Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Om du inspireras av våra värdeord - nära, tillsammans och engagerade - kommer du att trivas utmärkt hos oss!

Läs mer och ansök om tjänsten här

Välkommen med din ansökan senast den 17 april. 

Se alla nyheter