Vi söker en besiktningsman till fordonsskador

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och leverera en kundupplevelse i världsklass. Nu söker vi en besiktningsman/tekniker till vårt härliga gäng på fordonsskador!

Om jobbet

Som besiktningsman/tekniker har du ett utåtriktat arbete som innebär kontakter med kunder och samarbetspartners både fysiskt och via telefon eller skriftligt. Det innehåller även en administrativ del där du ska registrera skador samt gå igenom inskickade kalkyler. Jobbet innebär att hitta lösningar och möjligheter att hjälpa kunden på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen vill vi du har en genuin och utvecklad känsla för kundbemötande tillsammans med en stark drivkraft och ett effektivt arbetssätt. Du har lätt för att skapa och upprätthålla positiva kontakter med andra människor samt trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Om oss

Du kommer att tillhöra ett team som jobbar tätt tillsammans, där alla hjälps åt och lär av varandra. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll, och din arbetsvardag präglas av en blandning av frihet under ansvar, självständighet och teamarbete. Om du inspireras och motiveras av våra tre värdeord; nära, engagerade och tillsammans kommer du att trivas bra hos oss!

Läs mer och ansök om tjänsten här

Välkommen med din ansökan senast den 19 maj.

LF Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 150 000 kunder och drygt 250 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter