Hållbarhet och innovation i fokus när lokala bilverkstäder och byggfirmor prisas

Varje år uppmärksammar Länsförsäkringar Skåne sina samarbetspartners för goda insatser med att hjälpa försäkringskunder att reparera och återställa skadade fordon, egendom och fastigheter. Hållbarhet, engagemang och innovation var betydelsefulla kriterier när pristagarna hyllades vid årets gala på Malmö Börshus.

Pokalen
Foto: Andreas Offesson

Tusentals försäkringskunder får varje år hjälp med reparationer av skadade bilar, byggnader eller annan egendom. De samarbetspartners som utför reparationer är inte bara värdefulla för Länsförsäkringar Skåne och företagets kunder: genom att genomföra reparationerna på ett effektivt, kundorienterat och miljövänligt sätt bidrar de även till ökad hållbarhet i samhället. Därför hölls för åttonde året en gala den 21 november, där samarbetspartners som arbetar med stort engagemang och på ett hållbart och innovativt sätt prisades. Evenemanget i Malmö Börshus lockade över hundra deltagare från skånska bilverkstäder, byggföretag och andra samarbetspartners.

- Vi vill vara med och driva en positiv utveckling inom branschen och bidra till Sveriges mest nöjda kunder med miljö- och hållbarhet i fokus, säger Henrik Ekwall, delägare i AW Tech Bilskadecenter i Malmö, som prisas för ny teknik och innovation.

- Vi känner att vi driver utvecklingen framåt i partnerskap med Länsförsäkringar Skåne. Sen är det också speciellt att få en utmärkelse framför kollegor i branschen! säger Jens Jonsson, likaså delägare i AW Tech Bilskadecenter i Malmö.

Samtliga vinnare har haft genomgående hög kundnöjdhet och kundbemötande i toppklass. Kvalitén mäts av Länsförsäkringar Skåne genom kundundersökningar. Många företag utmärker sig genom stort engagemang och entreprenörskap.

- Att bli utnämnd till bästa samarbetspartner för vårt gedigna kvalitetarbete är ett kvitto för oss att vi gör skillnad, säger Peter Lepp, vd för Trelleborgs Bilplåt, som prisas för hantverksskicklighet och kundbemötande i kategorin allverkstad.

- Så är det, och det värmer också att bli uppmärksammad för vårt kundbemötande eftersom det är en stor del av vårt arbete som inte alltid syns, säger Mikael Johansson, plåtverkmästare Bilhallen Höör, som prisas för hantverksskicklighet och kundbemötande i kategorin märkesverkstad.

Pristagare och motiveringar:

Årets hållbarhetsinitiativ 2019

  • AW Tech Bilskadecenter i Malmö AB

AW Tech Bilskadecenter i Malmö AB har genom ständig utveckling av företaget med stor framgång prövat nya verksamhetsområden. Med investeringar i ny teknik har AW Tech Bilskadecenter i Malmö AB visat på föredömligt aktivt miljö- och hållbarhetsarbete och samtidigt stärkt sin konkurrenskraft. Därför föräras AW Tech Bilskadecenter i Malmö AB utmärkelsen Årets Hållbarhetsinitiativ 2019.

Årets ambassadörer 2019

  • AB JVT Byggservice i Malmö, kategori bygg/egendom

Med en hög kundnöjdhet från både försäkringstagarna och Länsförsäkringar Skåne har JVT levererat en upplevelse i världsklass vad gäller kundbemötande och service med kunden i fokus. Ett litet företaget som gör stor skillnad för Länsförsäkringar Skåne och våra kunder som är en värdig vinnare utav utmärkelsen Årets Ambassadör.  

  • Trelleborgs Bilplåt AB, kategori motor allverkstad

Trelleborgs Bilplåt AB har under 2019 i egenskap av samarbetspartner till Länsförsäkringar Skåne utfört bilreparationer och haft kundbemötande i världsklass. Trelleborgs Bilplåt AB är därför en föredömlig ambassadör för Länsförsäkringar Skåne och föräras utmärkelsen Årets Ambassadör.  

  • Bilhallen Höör AB, kategori motor märkesverkstad

Bilhallen Höör AB har under 2019 i egenskap av samarbetspartner till Länsförsäkringar Skåne utfört bilreparationer och haft kundbemötande i världsklass. Bilhallen Höör AB är därför en föredömlig ambassadör för Länsförsäkringar Skåne och föräras utmärkelsen Årets Ambassadör.   

 

Presskontakt
Pressekreterare Länsförsäkringar Skåne Gertrud Hermansen 076-773 82 00, gertrud.hermansen@lansforsakringar.se

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag, varav Länsförsäkringar Skåne är ett, och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna ett helhetserbjudande inom bank, försäkring och pension. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Se alla pressmeddelanden