Erbjudanden

Bli kund hos oss

Som kund hos Länsförsäkringar får du tillgång till allt det som ger dig en bättre och tryggare vardag. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösningar oavsett om det handlar om lån, sparande eller rätt försäkring till dig och din familj.

Sveriges mest nöjda kunder finns hos Länsförsäkringar
Sveriges mest nöjda kunder

Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder visar Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Vi är stolta och glada att toppa listorna i sju kategorier: Bank privat, Bank företag, Fastighetsmäklare, Försäkring privat, Försäkring företag, Bolån och Privat pension.

Läs mer om våra utmärkelser

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Det lönar sig att bli Guldkund

Att samla dina bank- och försäkringstjänster på ett ställe är en god affär. Som Guldkund får du 20 procent rabatt på dina försäkringar, plus andra förmåner.

 


Aktuella erbjudanden

Rabatt på din bilförsäkring

Villa och personbil

När du har både din bil och ditt boende försäkrat hos oss blir du automatiskt bronskund som ger dig 5 procents rabatt på alla hushållets privata försäkringar och andra förmåner i vårt bonussystem.

Rabatt på din båtförsäkring

Småbåtshamn

Genom att förebygga skador minskar du inte bara risken för att din båt ska skadas, du får också upp till 40 procents rabatt på försäkringspriset.

Rabatt på din boendeförsäkring

När du skadeförebygger i din bostad ökar du tryggheten för dig och din familj. Dessutom ger vi dig upp till 10 procent rabatt på din boendeförsäkring.

 

Bidrag till vattenfelsbrytare

Vattenfelsbrytare

Vill du slippa oroa dig för att få en vattenläcka hemma? Vi står för en del av kostnaden när du installerar en vattenfelsbrytare. Med en vattenfelsbrytare kan du stänga av vattnet lika lätt som att släcka en lampa när du lämnar huset. 

Rabatt på juridiska avtal och juridisk rådgivning

Man och kvinna kollar datro

Skapa samboavtal, äktenskapsförord och testamente enkelt och tryggt online eller via telefon hos Avtal 24. Du får 20 % rabatt på alla avtal och en inledande kostnadsfri rådgivning tillsammans med en jurist.

Tryggare bostadsaffär med vårt Bolöfte

Hus och sol

När du köper eller säljer din bostad genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder vi dig en mängd förmåner som till exempel kostnadsfri hemförsäkring de första tre månaderna, handpenningslån till 0 % ränta i sex månader och 0 % bolåneränta de första två månaderna.