Vi söker innesäljare till Privat försäkring

Vill du vara med och förverkliga vår vision om att skapa en enklare och tryggare vardag, nära människor och företag? Drivs du av att göra affärer, ta eget ansvar och ge bästa möjliga service? Då kommer du att trivas i rollen som innesäljare hos oss!

Kom och jobba med oss!

Till vår proaktiva grupp inom Privat försäkring söker vi en innesäljare. Du kommer att arbeta med försäljning av våra försäkringsprodukter via telefon. Gruppens främsta uppgift är att förstärka vår utringande verksamhet mot såväl våra befintliga kunder som mot vårt proaktiva arbete på den övriga marknaden. Arbetet utförs i huvudsak på dagtid men även kvällar ingår.

Vi söker dig som tidigare har arbetat med försäljning och är van att använda datorn och telefonen som ditt främsta redskap. Du behärskar svenska flytande såväl i tal som i skrift. För att trivas i rollen tycker du att försäljningsyrket är det roligaste och finaste yrket som finns. Har du erfarenhet från försäkringsbranschen är det meriterande.

Kort om tjänsten

  • Arbetsplats: Sundsvall
  • Anställningsform: Tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 24 november

Läs mer om tjänsten och ansök här senast 24 november.

Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag!

Se alla nyheter